29 / 04 / 2024

doğan tekstil

doğan tekstil

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa edilen Ataşehir Residence projesinde tüm daireler satıldı...

1000A Yapı Ataşehir Rezidans'ta 275 bin TL'ye 1+1: 2014 teslim!

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın ortak girişim ile yükselen Ataşehir Rezidans projesinin daire satışları devam ediyor. Projenin daire fiyatları 1+1'ler için 275 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ataşehir Residence satışa çıktı: Minimum 275 bin liraya!

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı tarafından Ataşehir sınırları içinde hayata geçirilen Ataşehir Residence projesinde fiyatlar 275 bin liradan başlıyor. Projedeki daireler krediye uygun durumda...

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

1974 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 3.900 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında Aydın Doğan Ticaret, evim yok diye düşünenlere 3 bin 900 liraya arsa satıyormuş. Pendik'e 8 dakika mesafede olan arsaları 3 bin 900 liraya satın alınabilirmiş.

Doğan Enerji ve Aytemiz ortak oluyor!

Doğan Holding bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları ile Aytemiz Akaryakıt Dağıtım arasında, Aytemiz Akaryakıt paylarının alımına yönelik ortaklık görüşmelerine başlandığını duyurdu..

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

doğan tekstil Haberi

doğan tekstil

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Ataşehir Residence projesi 86 adet daireden oluşuyor. 


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de yükselen Ataşehir Residence, Acıbadem Tıp Fakültesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ataşehir Rezidans, tek bloktan meydana geliyor.



Bloğun 19 katlı olarak tasarlandığı Ataşehir Rezidans projesinde 1+1 daireler brüt 70 metrekare, 2+1 ve 3+1 daireler brüt 140 metrekare alana sahip.


Ataşehir Residence Evleri'nin sosyal alanları arasında;  sauna, kapalı ve açık otopark alanları, süs havuzları, peyzaj alanları, otopark, güvenlik, soyunma odaları, açık yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor.


Dairelerin tamamının satışının gerçekleştiği Ataşehir Rezidans 1000A Yapı'da teslimler 2014 yılında yapılacak. Proje, 2 bin 800 metrekare alan üzerinde...