18 / 05 / 2024

doğan ürgüp sivas projeleri

doğan ürgüp sivas projeleri

Sivas Belediye Başkanı ve BBP Belediye başkan adayı Doğan Ürgüp, yeni dönem için yapacağı 33 projeyi açıkladı. Ürgüp, projelerinin ulaşım sıkıntısını çözeceğini, işsizliği azaltacağını ve konut ihtiyacını gidereceğini söyledi...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Doğanşehir Çarşı Cami temeli atıldı!

Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesinde yapılacak olan Çarşı Cami inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Malatya Doğanşehir'e çöp dolum tesisi yapılacak!

Malatya Doğanşehir ilçesinde yapılan modern çöp dolum tesisleri, ilçenin çöp sorununu rahatlatacak. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile harekete geçti.

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi!

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi 24 Haziran Cuma günü itibarıyla başladı. 2. etabın 405 daireden oluşan projede teslim dönemi devam ediyor.

Ürgüp'te üstyapı çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

Ürgüp Belediyesi'nden Ortahisar Belediyesi'ne arazi!

Ürgüp Belediyesi adına kayıtlıvtarla vasıflı taşınmaz Ortahisar kasabasının güneş enerjisi paneli tesisi kurması amacıyla Ürgüp Belediye Meclisince verilen karar doğrultusunda Ortahisar Belediyesine aylık 1 TL sembolik ücretle tahsis edildi.

TOKİ Nevşehir Ürgüp kura çekimi!

TOKİ Nevşehir Ürgüp kura çekimi saat 10:00'da başlayacak. Toplam 923 daireden oluşan proje 2 etap olarak tasarlandı. Projenin kurası Turgut Özal Kültür Merkezi'nde çekilecek.

TOKİ Yeni Ürgüp Devlet Hastanesi ihalesi 2015'te yeniden yapılacak!

Kayasan Yapı ve Doğa taahhüt iş ortaklığının aldığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından projelendirilen 50 yataklı yeni Ürgüp tarafından Devlet Hastanesi ihalesi iptal edildi. İhalesi 2015'e kaldı...

doğan ürgüp sivas projeleri Haberi

doğan ürgüp sivas projeleri


Sivas Belediye Başkanı ve BBP Belediye başkan adayı Doğan Ürgüp, yeni dönem için yapacağı 33 projeyi açıkladı. Seçildiği takdirde sultan şehire 33 proje vaat eden Ürgüp, projelerinin ulaşım sıkıntısını çözeceğini, işsizliği azaltacağını ve konut ihtiyacını gidereceğini söyledi.


Bu şehre hizmet etmenin şeref olduğunu kaydeden Başkan Ürgüp, 5 yılda 80’den fazla projeyi hayata geçirdiklerini bunlardan en önemlilerinin imar revizyon planı, birlik ve beraberlik projesi ile Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi olduğunu kaydetti. 


“HERFENE İLE MESLEK ÖĞREN İŞSİZLİKTEN KURTUL”


Sultan şehir için 33 yeni proje hazırladıklarını anlatan Doğan Ürgüp, ilk projesini Herfene Hayat Projesi olarak açıkladı. Herfene’nin dayanışma ve kaynaşma sağlayan Sivas kültürünün unutulmuş bir geleneği olduğunu aktaran Belediye Başkanı Ürgüp, “Bu güzelliği eğlen, öğren, üret ve kazan mantığı ile katılabileceğiniz, kazanç kapısı olarak açıyoruz....