07 / 05 / 2024

doğanbey toki

doğanbey toki

Toplu konutların güzelleştirilmesi için belediyeler yatırımlarını 2016 planına alırken, Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde günlük kiralanan 40 daire mühürlendi.

Recep Altepe: TOKİ artık Doğanbey gibi bir işe girmez!

Habertürk Televizyonu`nda Balçiçek İlter`in konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açıklamalarda bulundu. Altepe, Bursa Doğanbey projesinin yalnızca inşaatının TOKİ'nin yaptığını, bir daha da böyle bir işe girmeyeceğini söyledi...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

İzmir Doğanbey’deki imar iznine tepki!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgedeki 9 parselin statüsünün, Ahmet Davutoğlu hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Ali Rıza Alaboyun’un şirketi Bera Holding için değiştirilmesi tepkilere neden oldu.

İzmir Doğanbey’de doğal SİT alanı imara açılacak!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgede bulunan 9 parselin statüsü, 2015 yılında Davutoğlu’nun seçim hükümetinde Enerji Bakanı olan AKP'li Alaboyun’un şirketi için değiştirildi. Değişiklik, alanın imara açılmasının habercisi olarak yorumlandı.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi!

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 89 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi!

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

doğanbey toki Haberi

doğanbey toki


Bursa’da, Doğanbey Konutları Komşu Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği toplantıyla Doğanbey’in meselelerini konuştu.

Doğanbey TOKİ sakinlerinin katıldığı toplantıda, yaşanan sıkıntılar ve yapılacak hizmetler konuşuldu. Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Doğanbey TOKİ sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan Doğanbey Konutları Komşu Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Saçlı, "Doğanbey sakinlerine daha yakın olabilmek için D 4 bloğun alt caddesindeki yerimize taşındık. Burada siz değerli komşularımızla kaynaşmak için lokal hizmetimizde devam etmektedir. Dairelerimizin teslim alınmasından evvel mücadelemizi hak sahipleri çok iyi biliyor. Bu tecrübeyle son bir yılda anket çalışması yapılıp meselelerin birinci ağızdan tespiti sağlandı. Dernek bünyemizde 5 adet komisyon kuruldu. 5 koldan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ticaret borsası ile mülkiyeti bulunan A bloktaki binalar ve diğer yerler hakkında borsa başkanıyla görüşüldü....