13 / 05 / 2024

doğancı camii restore mi edilecek

doğancı camii restore mi edilecek

Osmangazi’ye 17 kilometre uzaklıktaki Doğancı Köyü’nde bulunan ve Bursa’nın ahşap çatılı 4 camisinden biri olan 200 yıllık Doğancı Camii restore ediliyor.

O ilde 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla 13 arazi satılıyor!

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Doğancı, Farizler, Kadıköy, Zağnoz ve Kurfallı mahallelerinde yer alan 13 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Alanya'daki Gülevşen Camii restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Gülevşen Camii'deki restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Tarihi Tavşancıl evleri restore edilecek!

Kocaeli Tavşancıl'daki 54 tarihi yapının 15'i restore ediliyor. Tavşancıl'ın tarihi dokusunu korumak için yapılan projede, tarihi binalar yeniden kullanılabilir hale getirilecek...

DYC Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYC Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Doğancı tarafından kuruldu.

Ayvalık Kadı Camii restore ediliyor!

Balıkesir Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın adımıyla ilçede kamu kurumlarına ait tarihi ve kültürel mekanların restorasyonları başladı.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Şile Doğancılı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğancılı Mahallesi, 765 ve 26 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı.

doğancı camii restore mi edilecek Haberi

doğancı camii restore mi edilecek


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da tarihi ve kültürel mirasa yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Bursa’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmesinden ve tüm semtleriyle birlikte evrensel değer olmasından sonra şehir merkezinde sürdürülen çalışmaları kırsal alana da taşıdıklarını belirten Başkan Altepe, Büyükşehir’e bağlanan 10 yeni ilçede de şehir merkezinde olduğu gibi 450’ye yakın projenin restorasyon çalışmasına başladıklarını anlattı. Tadilatı tamamlanan projelerin zaman geçirilmeden hizmete alındığını, Doğancı Camii’nin de yaklaşık  ay sonra ibadete açılmasının planlandığını kaydeden Başkan Altepe, “Bursa’nın ahşap mimariye sahip 4 camisinden biri olan 200 yıllık bu cami de tekrar orijinal hale getirilmiş oluyor. Çatısı, minaresi ve duvarlarıyla tamamen elden geçirildi. Şu anda kapı ve pencere montajları başladı. Yaklaşık 1 ay sonra son halini almış...