21 / 05 / 2024

Doğandemir Gayrimenkul nerede

Doğandemir Gayrimenkul nerede

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Seçkin tarafından kuruldu.

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  4 milyon 500  bin TL sermaye bedeli  ile  Kaan Doğandemir kuruldu.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Doğruevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Doğruevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu. 

Doğandemir Gayrimenkul nerede Haberi

Doğandemir Gayrimenkul nerede

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, arsa, gayrimenkul almak, satmak ve pazarlamak, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar , her türlü mekanik, elektrik tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, banka genel müdürlüğü, toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlenmesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt...