20 / 05 / 2024

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Pendik Batı Mahallesi 'nde, Mehmet Burak Duman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  20  bin TL sermaye bedeli  ile Ahu Doğan tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kadri Doğanoğlu ve Mustafa Kocakelçi ortaklığında kuruldu.

Cimo Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Cimo Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta Ramazan Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mardin'de yapı denetim paneli düzenlendi!

Mardin’de ’Yapı denetimin sorunları ve çözüm önerileri’ konulu bir panel düzenlendi. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Saraçoğlu da, yapı denetim kuruluşlarının yapılan tenzilatlar sebebiyle maddi zorluklar yaşadığına dikkat ç

Estanbul Yapı Denetim Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Estanbul Yapı Denetim Merkezi Limited Şirketi, Fikret Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Beycity Residence A Blok'ta kuruldu.

Yeşilköy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilköy Yapı Denetim Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy Yeşilköy Mahallesi 'nde, Ömer Tuna Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Barış Mahallesi 'nde Mustafa Fatih Yarar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi 6 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt Sultaniye Mahallesi 'nde, Özkan Albayrak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015 'te, Kağıthane Merkez Mahallesi 'nde, Şuayıp Küçükaltay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi Haberi

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Mehmet Burak Duman Müdürlüğü'nde kuruldu.


Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, Karanfil Sokak...