06 / 07 / 2024

Doğanköy imar planı

Doğanköy imar planı

Nilüfer Belediyesi'nin Başkanı Mustafa Bozbey, Aydınlık'a şu bilgileri verdi. "Doğanköy sınırları içinde kalan bir köy arazisiydi. Biz Diyanet İşleri'nin hazırladığı projeye imar izni vererek destekledik...

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, F22D01C4A paftada yer alan tescil dışı alanın 3094 metrekarelik kısmındaki İdari Hizmet Alanının (Karakol) yapılaşma koşullarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı.

Eyüpsultan Alibeyköy imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan Alibeyköy Mevkii, Güzeltepe Mahallesi'ndeki bazı parseller, yollar ve kadastral boşluklara ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Ataşehir Küçükbakkalköy imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 5 Ekim'de askıya çıkarıldı...

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Doğuş Gayrimenkul imar planı iptali davasında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imar planı iptali davasına ilişkin açıklama yaptı..

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

Şile Kızılcaköy imar planı değişikliği askıya çıktı!

Şile İlçesi, Kızılcaköy Mahallesi Rekreasyon alanına ilişkin nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Sancaktepe Paşaköy imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Doğanköy imar planı Haberi

Doğanköy imar planı

Nilüfer Belediyesinin DSP'li Başkanı Mustafa Bozbey, Aydınlık'a şu bilgileri verdi. "Doğanköy sınırları içinde kalan bir köy arazisiydi. Köy İhtiyarlar Heyeti, bu araziyi Diyanet İşlerine bağışlamış. Diyanet İşleri de proje hazırladı, biz de projeye imar izni vererek destekledik. 


Herhangi bir ayrım yapılmadan dinimizin öğretilmesi faydalıdır, dedik. Ulaşım için de yol talep ettiler, onu da yaptık. Yakın bir mesafeydi, ulaşım için bunu yaptık. Zaten belediye için imarlı arazilerin tümüne yolların yapılması gerek, talep vardı, yerine getirdik." 


Aydınlık...