06 / 05 / 2024

Doğanköy projesi

Doğanköy projesi

Recep Tayyip Erdoğan beyin katılımıyla imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan 1.355 yataklı Bursa Entegre Sağlık Tesisinin yapılacağı Doğanköy 21 parsel numaralı taşınmaz konusunda altı ayrı dava devam ediyor...

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Doğanhisar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Doğanhisar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Doğanhisar sosyal konut projesi...

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

Antalya Doğu Garajı Projesi referandumla kabul edildi!

"Güneş Doğudan Yükseliyor" sloganı ile hayata geçirilen Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi için gidilen sandıktan yüzde 93,21 "Evet" oyu çıktı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

Antalya'daki Doğu Garajı Projesi'ne canlılık geliyor!

3 bin yıllık tarihin ortaya çıktığı Doğu Garajı Projesi'nin mezarlık alanını kapsayan bölümünde tamamen insan gücü kullanılıyor.

Doğu Garajı Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Doğu Garajı Projesi’nin ilk etabı kapsamında Mayıs ayında başlayan çalışmalar tarihi mezarlık alanında büyük bir hassasiyetle devam ediyor.

Doğanköy Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı.Emtan Towers, düzenlenen “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi mi?

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi!

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Doğu Anadolu Projesi'ne 21 milyar liralık yatırım yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı kapsamında 2018'e kadar bölgede istihdam oranının yüzde 50.7'ye, ihracatın da 2.8 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor..

Eskişehir Tepebaşı'na Yaşam Köyü Projesi kuruluyor!

AVRUPA'nın örnek akilli şehri Eskişehir Tepebaşı'nda kuruluyor. Toplamda 60 ay sürecek olan Yaşam Köyü Projesi'nin 2019 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor...

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi!

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi 8 rezidans bloğu ve 1 otelden meydana geliyor. 18 Mart Çarşamba günü lansmanı yapılacak olan projede 774 adet konut bulunuyor.

Yaşam Köyü Projesi, Eskişehir Tepebaşı'na kuruluyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon euro hibe alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir yaratılması konusunda önemli bir adım atıldı.

Doğanköy projesi Haberi

Doğanköy projesi

Üstelik bu davalar nedeniyle Bursa Şehir Hastanesinin yapılacağı Doğanköy 21 parsel numaralı arsanın tapu kaydı üzerinde davalıdır şerhi halen mevcut.


Bursa 4., 5. ve 8. Asliye Hukuk Mahkemelerinde devam eden mülkiyete ilişkin yargılamalar dışında, kadimden beri mera vasfında olan taşınmazın  tapu dairesi  gecelere kadar açık tutularak bir gecede orman vasfına çevrilmesi karşısında yukarıda anılan davaların ilgilileri tarafından Bursa 1., 2. ve 3. İdare Mahkemelerinde üç ayrı yürütmeyi durdurma talepli iptal davası da açılmış durumda,

Tüm bu hukuki ihtilaflara rağmen Bursa Orman Bölge Müdürlüğü bu alana hastane yapılabilmesi için, arsanın Sağlık Bakanlığına tahsisi amacıyla ön izinde vermiş, Orman Bölge Müdürlüğünün verdiği bu ön izinde yargıya taşınmak üzere çünkü;


27 Mart 2007 tarih 26470 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Orman Sayılan Alanlar Hakkında Verilecek izinler...