06 / 05 / 2024

doğantepe köyü doğalgaz bağlantısı yapıldımı

doğantepe köyü doğalgaz bağlantısı yapıldımı

Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlanarak, yaklaşık 2 bin nüfuslu köye gaz verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, doğalgaz sobasıyla ısınan köy kahvesinde çay içti...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği! Sırtınızdaki dev bir yükten kurtulacaksınız! Hemen başvurun!

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile doğalgaz faturasının yükselmesi vatandaşları zor durumlara sokabiliyor. Bunun üzerine Aile Bakanlığı'ndan 1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği sunuluyor.

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 60 arttı!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş  sebebiyle Avrupa'da doğalgazın megavatsaat fiyatı bugün yaklaşık yüzde 60 artış göstererek 194 euro oldu.

Ukrayna krizi doğalgaz fiyatlarını vurdu: 1 gecede yüzde 30 arttı!

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasıyla beraber Avrupa'da doğalgaz fiyatları, yalnızca bir gecede yaklaşık olarak yüzde 30'dan fazla artış yaşadı. Doğalgaz fiyatları, 118 dolarla kadar ocak ve Şubat ayının zirvesine oturdu. doğalgaz fiyatları en son 2021 senesinde 180 doları görmüştü.

Elektriğin fiyatı bir yılda yüzde 32.3, doğalgazın yüzde 34.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, konutlarda kullanılan elektriğin fiyatı yüzde 32.3, doğalgazın fiyatı yüzde 34.7 yükseldi.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

Son 10 yılda doğalgaz kullanımı yüzde 43 azaldı!

Kış bitti ve İstanbul’da baharın simgesi erguvanlar açtı. İGDAŞ, kışın ardından enerji tasarrufunda İstanbulluların karnesini açıkladı.2006’dan bu yana sayaç başına doğalgaz kullanımı yaklaşık yüzde 43 oranında azaldı.

Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya doğalgaz müjdesi!

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir'in doğalgaz bekleyen ilçeleri Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya müjde verdi. Yandımata, bu ilçede bu yıl doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Sakarya Geyve’deki Doğantepe Köprüsü’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

doğantepe köyü doğalgaz bağlantısı yapıldımı Haberi

doğantepe köyü doğalgaz bağlantısı yapıldımı


Kocaeli Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlanarak, yaklaşık 2 bin nüfuslu köye gaz verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı doğalgaz sobasıyla ısınan köy kahvesinde vatandaşlarla birlikte çay içti.


Kocaeli'nin en büyük köyü olan Doğantepe'ye verilecek doğalgazın, köye bir an önce gelmesi için maliyetin yarısını üstlenen Başiskele Belediyesi katkılarıyla altyapı çalışmaları kısa sürede tamamlanmasıyla Doğantepe halkı doğalgaza kavuşturulmuş oldu. Doğantepe halkına daha önce söz vererek bu sözü tutmanın haklı gururunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı köylerinde konuk eden vatandaşlar dualarını ve teşekkürlerini ileterek hizmetlerin devam etmesini istedi.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile 30 Mart seçimleri sonrasında Başiskele’nin mahallesi olacak Doğantepe Köyü sakinleri yüzlerin güldüğü sıcak bir ortamda bir araya geldi. Samimi sohbette Başkan...