18 / 05 / 2024

Doğantepe Spor Tesisinde son durum ne

Doğantepe Spor Tesisinde son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde Kocaeli’nin hizmetine sunduğu spor tesislerine bir yenisini ekliyor. Büyükşehir bu kapsamda Başiskele İlçesi Doğantepe bölgesinde yeni bir spor tesisinin projesini hazırladı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan "15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu" hizmete açıldı. Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen spor salonu bin kişilik kapasiteye sahip.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Doğu ve Güneydoğu'daki 9 stadyumun 4'ü tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 7 yılda planlanan 675 spor tesisinden bakım, onarımlar da dahil 419'u, 9 stadyumdan da 4'ü tamamlandı

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Doğantepe Spor Tesisinde son durum ne Haberi

Doğantepe Spor Tesisinde son durum ne


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde Kocaeli’nin hizmetine sunduğu spor tesislerine bir yenisini ekliyor. Büyükşehir bu kapsamda Başiskele İlçesi Doğantepe bölgesinde yeni bir spor tesisinin projesini hazırladı. Bir çok ihtiyacı karşılayacak tesis modern yapısı ile bölge halkının spor ihtiyacını karşılayacak.



HER ŞEY DÜŞÜNLMÜŞ


Başiskele Doğantepe’de yapacağı spor tesisinde 55x95 ebatlarında suni çim saha yer alacak. Ayrıca tesiste 200 araçlık otopark, 420 metrekare büyülükte idari bina, 70 metrekare bay-bayan ve engelli tuvalet binası ile 645 kişi kapasiteli tribün yer alıyor.



BAŞİSKELE MODERN BİR TESİS KAZANACAK


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen Doğantepe Spor Tesisi, Başiskelelilere spor müsabakalarını yapacakları modern bir yer imkânı sunuyor. 12 bin 960 metrekare proje alanı bulunan spor tesisinin tamamlanmasıyla Başiskele ilçesi son derce modern bir spor...