27 / 04 / 2024

Doğaşehir satılık daire

Doğaşehir satılık daire

Doğaşehir projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 15 ay sonra sahiplerine teslim edilecek projede 1.200 adet konut bulunuyor...

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire!

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire fiyatları erken satışa özel olarak 440 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Strada Bahçeşehir'de daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire!

116 bin metrekare alanda yükselen 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin TL’den başlıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Doğaşehir satılık daire Haberi

Doğaşehir satılık daire


Dağ Mühendislik'in Konya'da yaşama geçirdiği Doğaşehir projesi 250 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


15 ay sonra sahiplerine teslim edilecek projede 1.200 adet konut bulunuyor. Doğa Şehir projesi 15 blok halinde yükseliyor.


Konya Doğaşehir projesi kapsamında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.



Doğaşehir Konya fiyatları:

3 oda 1 salon daireler 257 bin TL'den;

4 oda 1 salon daireler 303 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Konya Doğa Şehir Evleri 'nde; yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, buhar odası, fitness center, sauna, güvenlik ve yeşil alanlar bulunuyor.


Doğaşehir iletişim:

Telefon: 0 332 350 76 82

Web adresi: http://www.dagmuhendislik.com/

Ceren...