29 / 04 / 2024

Doğatoria Pendik adres

Doğatoria Pendik adres

Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Seydioğlu Grup projesi Doğatoria Evleri, 2017 sonunda tamamlanacak...

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Pendik Doğu Mahallesi plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 864 ada, 4, 274, 399, 401, 412 ve 441 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik’te 7,8 dönümlük askeri alan imara açıldı!

Pendik Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenmiş durumda olan 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisi imara açıldı.

Pendik Doğu Mahallesi 1/1000 imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 865 ada, 57 ve 59 parsellere ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik'deki lüks sitenin sakinleri isyanda!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan lüks bir sitede yaşayan vatandaşların yüzü bir türlü gülmüyor. Su, doğalgaz ve elektriği olmayan site için internette ilan verilmeye devam ediliyor.

Pendik Doğu Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 865 ada, 57 ve 59 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.

Pendik Esenyalı Karakolu yeniden inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Doğatoria Pendik adres Haberi

Doğatoria Pendik adres


Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesi İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yükseliyor. Aydos Ormanı'na 50 metre yakınlıkta bulunan Doğatoria Evleri projesi 111 daireden meydana geliyor.


3 bin metrekare alanda hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Doğatoria Evleri projesi Aralık 2017 yılında teslim ediliyor.


Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Doğatoria Evleri Pendik projesinde daire alanları 55 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde yüzde 35 peşinat ödemesinden sonra, her ay yüzde 2 ara ödeme gerçekleştiriliyor. Teslim zamanı kalan ödeme banka kredisi kullanarak taksitlendiriliyor. Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.




Adres: VeliBaba Mah. Aydos Caddesi Berat Sk. No:4 Pendik-İSTANBUL


Web: