02 / 05 / 2024

Doğdu Yapı Malzemeleri adres

Doğdu Yapı Malzemeleri adres

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Türk iş insanı Cengiz Dilli ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman doğdu? İşte Cengiz Dilli ile ilgili merak edilenler...

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Bulut2 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bulut2 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Doğanol tarafından kuruldu.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Özkoru İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoru İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğan tarafından kuruldu. 

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

Doğdu Yapı Malzemeleri adres Haberi

Doğdu Yapı Malzemeleri adres

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi konusu:
3. AMAÇ VE KONU 1- ) a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dısında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, baglantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici agızlar, bıçaklar, testere agızları, her türlü el aletleri, zımpara...