07 / 05 / 2024

Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat etmeli

Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat etmeli

Yaşam alanlarımızda tercih ettiğimiz mobilyanın önemi büyük. sadece tarzına hatta belki rengine ve desenine göre yapılan mobilya seçimleri artık çok geride kaldı. Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat edilmeli?

Faizler artsa da borsada çıkış sürecek! Uzmanlara göre borsa endeksi 11 bine doğru gidiyor!

Merkez Bankası’nın faiz kararının piyasalara yansımaları devam ediyor. Piyasa çevreleri faiz artışının henüz TL’nin cazibesini artıracak noktada olmadığını belirtirken, BIST 100 endeksinin ise kısa vadede düşse bile 11 bine doğru yolculuğunun devam edeceği bekleniyor.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Ünlü ekonomistin birinci duyumu doğru çıktı, sırada asgari ücret var. Asgari ücrete ikinci zam ne zaman?

Ünlü ekonomist ekonomi kanalında seçim ekonomisine ilişkin iki önemli duyumu olduğunu paylaştı. 24 saat geçmeden birincisi doğru çıktı sırada ikinci duyum var. İkinci duyum milyonlarca işçiyi ilgilendiren asgari ücrette ikinci zam ile ilgili

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

İmar barışında doğru bilinen yanlışlar!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve imar hatalarını düzeltmek için başlatılan imar barışı uygulamasında doğru bilinen birçok yanlış bulunuyor. İşte o haber...

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Konut kredisinde doğru ödeme planı nasıl seçilir?

Ev sahibi olmak isteyenlerin çoğu konut kredisi kullanıyor. Peki, Konut kredisinde doğru ödeme planı nasıl seçilir?

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Baumit ile kış aylarında doğru ısı yalıtımı!

Baumit, uygun teknik özellikte ve doğru uygulanan bir dış cephe ısı yalıtım sisteminin, özellikle kış aylarında iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanı sağlayacağının altını çiziyor.

MİM Tanıtım projenizi doğru kitleye ulaştırıyor!

Bir Projeniz var, doğru kitleye duyurup tüketiciye ulaşmanız gerekiyor. Fakat bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması burada devreye giriyor.

Doğru konumlandırma binaların dayanıklılığını artırır!

Yeni binalardaki teknik alt yapının önceki nesil binalara göre çok daha sağlam olması, doğru şehirleşmenin önemini bir kat daha artırıyor.

Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat etmeli Haberi

Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat etmeli

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER, ömürlük mobilya devrinin kapandığını belirterek; mobilya seçiminde tüketicinin kararında, kullanılan ahşaptan, seçilen kumaşın cinsine kadar her şeyin belirleyici olduğunu söylüyor ve doğru mobilya seçmenin önemine vurgu yapıyor.


Yaşamımızın üçte birini uyuyarak neredeyse yarısını da bir koltukta oturarak geçirdiğimiz gerçeği doğru mobilya seçiminin önemini vurguluyor. Doğru mobilya psikolojik açıdan huzur ve mutluluk sağlarken yanlış seçimler ise fiziksel rahatsızlıklara sebep olabiliyor. MOSDER tüketiciyi mobilya aldıktan sonra sıkıntı yaşamamaları için dikkatli olmaya davet ediyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER Başkanı Ahmet Güleç; ’’Zaman içinde gelişen teknoloji ve trendler insanların ömürlük mobilya kullanma alışkanlığını değiştirdi. Artık günün modası ve ev içinde oluşturulmak istenen konsepte uygun mobilyalar tercih ediliyor. Ancak şık görünüşlerine aldanıp satın aldığımız mobilyalar zamanla bazı sorunlara sebep oluyor.’’...