27 / 04 / 2024

Doğtaş mağaza açılışı

Doğtaş mağaza açılışı

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

25 marka, 2021'in sonuna kadar 890 mağaza açacak!

Hazır giyimden mobilyaya, ev ürünlerinden teknolojiye farklı sektörleri barındıran perakende sektöründe Kovid-19 salgını taşları yerlerinden oynattı. Ancak yeni yatırımlar hız kesmiyor. 25 Marka 2021 yılının sonuna kadar 890 mağaza açacak. 

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Doğtaş mağaza açılışı Haberi

Doğtaş mağaza açılışı

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt için Doğtaş, 2020'nin son çeyreğine girerken, marka hedeflerini gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyor. 

Takvim'de yer alan habere göre; Doğtaş Kelebek Grubu'nun CEO'su İsmail Doğan, "Bugün Doğtaş markasıyla, yurt içinde 166 mağazayla hizmet veriyoruz. Bu sayıyı yıl sonu itibariyle 180 olarak hedeflemiştik, hedefimize ulaşarak yılı bitireceğiz" diye konuştu. 

Yurt dışı yatırımlarının da önemli olduğunu anlatan Doğan, Doğtaş'ın İngiltere, Karadağ, Güney Afrika, Özbekistan, Türkmenistan gibi lokasyonların içerisinde yer aldığı yeni noktalarda tüketicisiyle buluşmasından heyecan ve mutluluk duyduklarından bahsederek, ppandeminin ardından hızla yurt dışı noktalarının artacağını...