09 / 05 / 2024

doğu karadenizde ulaşıma kapanan yollar

doğu karadenizde ulaşıma kapanan yollar

Doğu Karadeniz'de hafta başından itibaren etkili olan kar yağışının sona ermesiyle kapalı köy yollarını açma çalışmaları hız kazandı

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Doğuş GYO 1.5 milyon adet pay sattı!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4663'e ulaştı. Bu işlemle birlikte 1.593.865 adet payın satışı gerçekleşti. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4371'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3520'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3003'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1497'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1481'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü. 

doğu karadenizde ulaşıma kapanan yollar Haberi

doğu karadenizde ulaşıma kapanan yollar

    Yörede, halen Trabzon'da 176, Gümüşhane'de 72, Bayburt'ta 4, Rize'de 41, Artvin'de 60 olmak üzere toplam 353 köy ile ulaşım sağlanamıyor. 


     İl Özel İdarelerine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri, hasta bulunan ve taşımalı eğitim kapsamında olan köyler başta olmak üzere kapalı yolları ulaşıma açmak için aralıksız çalışıyor. 

    

 ...