21 / 05 / 2024

doğuda plaj var mı

doğuda plaj var mı

Yıllarca çatışma haberleriyle gündeme gelen Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki Avaşin Deresi, çözüm süreci kapsamında sağlanan huzur ve güven ortamıyla serinlemek isteyen vatandaşların ilk adresi haline geldi.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

Ev fiyatlarında düşüş başladı! Ev almak için doğru zamana ne kadar var?

Ev sahibi olmak isteyenlerin akıllarındaki en önemli soru, “Alım için doğru zaman mı? sorusu. Satılık ilanlarındaki rakamların dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden analist Tardu Barlas, düşüşün süreceğini belerterek, doğru zamana ne kadar olduğunu açıkladı.

Evi kirada olanlar dikkat! Mart'ta doğru beyan etmeyene ceza var!

Bakanlık 4.5 milyon konutu, kira gelirinin doğru beyan edilmesi için takibe aldı. Vergisini gizleyen ev sahipleri tespit ediliyor. Düşük havale veya bir başka hesaba para gönderme konusu da takip ediliyor.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

ŞOK’ta Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü!

Temmuz ayının son indirimlerini duyuran ŞOK, yine çoğu ürünlerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü. İşte 29 Temmuz Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Kamiq'ın en büyük özelliği, konforlu ve geniş bir iç mekana sahip olmasıdır. Ayrıca yüksek seviyede standart özelliklere ve güvenlik teknolojilerine sahiptir. Aracın boyutları, şehir içi kullanım için uygun olmasını sağlar ve aynı zamanda park etmeyi kolaylaştırır. Peki 25 Mart 2023 fiyat list

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Banka, soğuk kış günlerinin yaşandığı bu dönemde doğal gaz faturalarının artmasıyla mücadele eden tüketicileri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında doğal gaz faturalarında indirim garantisi veriliyor.

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

doğuda plaj var mı Haberi

doğuda plaj var mı

Yıllarca çatışma haberleriyle gündeme gelen, silah seslerinin eksilmediği Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki Avaşin Deresi, çözüm süreci kapsamında sağlanan huzur ve güven ortamıyla serinlemek isteyen vatandaşların ilk adresi haline geldi.


Bölgede uzun yıllar süren operasyon ve çatışmalar sonucu yaşanan güvenlik sıkıntısı nedeniyle yasaklanan doğa harikası bölgelerin çözüm sürecinin ardından kullanıma açılması bölge insanının yüzünü güldürüyor.


Terör sorununun yarattığı güvenlik sıkıntısı ve çatışmalar nedeniyle dağlık bölgelerin yasaklanmasıyla saklı kalan ve yıllarca keşfedilmeyi bekleyen doğal güzellikler, çözüm sürecinin etkisiyle yeniden gün yüzüne çıkarılarak insanların hizmetine sunuluyor. 


Terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda ve çatışmalarda onlarca askerin şehit olduğu yer olarak bilinen Dağlıca bölgesi de çözüm sürecinden sonra vatandaşların rahatlıkla gezebileceği bölge haline geldi.


Doğal güzelliği ve eşsiz manzarasının yanı sıra bölge halkının serinlemek için tercih ettiği mesire alanlarından...