11 / 05 / 2024

Doğukan Tufan kimdir

Doğukan Tufan kimdir

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Korkmaz tarafından kuruldu.

Doğukan Tufan kimdir Haberi

Doğukan Tufan kimdir

Mimar Doğukan Tufan, müzik dünyasından boy gösterecek. Genç şarkıcı ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıkardı.


Mimar müzisyen Tufan, "Şarkılarımı yaşayarak ve hissederek yapıyorum. Ben insanlar biriktirip hikayesi olan şarkılar yazıyorum. Kim kendi hikayesini dinlemek istemez ki? O nedenle yaptığım müziğe inanıyorum ve müzik sektöründe yer almak istiyorum" dedi.


Farklı bir seneryosu olan  'Yaz Kenara' şarkısının klibi Mayıs ayında...