04 / 10 / 2024

Doğuş Holding alt yüklenicileri

Doğuş Holding alt yüklenicileri

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Doğuş GYO 2024'ün ilk altı ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2024 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu. Peki Doğuş GYO 2024'ün ilk altı ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

İsrail, Doğu Kudüs'teki 10 bin haneli yerleşim yeri planını ABD'nin baskısıyla erteledi!

İsrail yönetimi işgal altında olan Doğu Kudüs'te hayata geçirmeyi planladığı yaklaşık olarak 10 bin haneli yasa dışı Yahudi yerleşim birimi projesini ertelediğini açıkladı.

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğu Kudüs'te bir Yahudi'den işgal ettiği evin sahibine şok eden yanıt!

İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesinde bir Yahudi, işgal ettiği evin sahibine 'evini ben çalmasam başkası çalacak' yanıtı verdi...

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

İsrail Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek! 

İsrail Hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek.

Doğuş Holding alt yüklenicileri Haberi

Doğuş Holding alt yüklenicileri


Para dergisinde yer alan habere göre, Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk geçen hafta Bodrum'da gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda CEO Hüsnü Akhan, Yönetim Kurulu üyesi Ergun Özen, Levent Veziroğlu, Nafiz Karadere, Nevzat Öztangut ve Naci Başerdem gibi kurmayları da hazır bulundu. Yedi sektörde 35 bin kişinin çalıştığı Grubun borç yapılandırmasıyla ilgili açıklamalar yapıldı.

Durumun borç yapılandırma değil, borç vadelendirme olduğunu belirten Ferit Şahenk, "2.3 milyar Euro borca 3.6 milyar Euro teminat verdik. Yakında imzalanmasını bekliyoruz" dedi.

İki gün sonra da yazılı açıklama ile lider bankalarla anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Ancak madalyonun bir de diğer tarafı var. Şahenk, bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak? Geçen hafta önemli bir bilgiye ulaştık. İstanbul'da en...