03 / 05 / 2024

doğuş holding günaydın eti alacakmı

doğuş holding günaydın eti alacakmı

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in Günaydın Et’in patronu Cüneyt Asan ile yaklaşık 150 milyon dolara restoranların yüzde 70’i için el sıkışmak üzere olduğu belirtiliyor...

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020’de açılacak!

Dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip üç gözlemevi arasında bulunan Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020’de açılacağı açıklandı.

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı!

Erzurum’da yapımına 2012 yılında başlanan, Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (ATASAM) bağlı çalışacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı

Doğu ve Güneydoğu'ya 176,36 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlarla terörü bitme noktasına getiren Hükümet, terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’ndeki tahribatlarını da, rekor yatırımlarla onardı. 

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

Doğu ve Güneydoğu'da fabrika yapana kredi desteği!

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılacak!

Dünyanın beklediği Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020'de faaliyete girecek. Erzurum Valisi Azizoğlu: "İleriyi görmek, çağın ötesine geçmek böyle bir şey. Belki kimse bunu hayal etmiyordu ama bu gerçekleşmek üzere. Bir buçuk sene sonra buradan uzayı gözlemlemeye başlayacağız" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Doğu ve Güneydoğu yatırım teşvik mevzuatı geçikti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 4 Eylül’de açıkladığı ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi’ paketinin mevzuatı hala hazır değil.

doğuş holding günaydın eti alacakmı Haberi

doğuş holding günaydın eti alacakmı


Geçtiğimiz yıl yaptığı satın almalarla dikkat çeken Doğuş Holding’in eğlence sektöründeki markası D.ream 2014’e de hızlı giriyor. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in Günaydın Et’in patronu Cüneyt Asan ile yaklaşık 150 milyon dolara restoranların yüzde 70’i için el sıkışmak üzere olduğu belirtiliyor.


2013’te 12 markayı bünyesine katan Doğuş Holding, 2014’e de hızlı başlamak üzere. Doğuş Holding’in eğlence sektöründeki markası D.ream, Günaydın Et’i satın almak üzere. Uzun süredir Günaydın Et’in çoğunluk hissesini almak için masada olan tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Detayların tamamlanmasının ardından Günaydın Et’in yüzde 70’i Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream markasına geçecek. Bu anlaşmanın değeri ise yaklaşık 150 milyon dolar olacak.


UZUN SÜREDİR MASADALAR


2013’ün son günlerinde masaya oturan tarafların imzaya çok yakın olduğu belirtiliyor. Günaydın Et ve Restaurantları...