04 / 05 / 2024

Doğuş Holding yapılandırma

Doğuş Holding yapılandırma

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Çiftçilere yapılandırma müjdesi! Başvurular ne zaman?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara yapılandırma müjdesi verdi. Peki bu yapılandırmadan kimler yararlanacak? Söz konusu yapılandırma ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

Türkiye Bankalar Birliği’nden yapılandırma açıklaması!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ödemesi süren konut kredilerinde müşterilerin bankalardan yapılandırma talep etmesinin yasal olarak mümkün olmadığını, bankaların da hukuken yapılandırma yoluna gitme zorunluluğu bulunmadığını duyurdu.

HalkBank konut kredisi yapılandırma masrafları!

Kamu Bankalarının yoğun talep gören yapılandırma kampanyası dahilinde HalkBank yüzde 0.99 faiz ile konut kredisi yapılandırma işlemi yapıyor. Peki yapılandırma masraflarına kadar oluyor?

Kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketlere yapılandırma!

Türkiye Bankalar Birliği tarafından  yapılan açıklamada, "Kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için Finansal Yeniden Yapılandırma uygulamasına başlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

VakıfBank konut kredisi yapılandırma şartları 2019!

VakıfBank yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya devam ediyor. Peki VakıfBank’ın konut kredisi yapılandırma şartları neler?

Konut kredisinde yapılandırma için cazip oran yüzde 1,25 ve üstü!

Konut kredilerinde 0,99 vade farkıyla yapılandırma imkanı vatandaşı bankalara yönlendirdi. Birçok vatandaş da kredisini yeniden hesaplatmaya başladı.

Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır?

Kamu bankaları yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya başladı. Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Yapılandırma yaparken nelere dikkat edilmeli?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi yeniden yapılandırma 2019!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank Ağustos ayından önce kredi kullanan vatandaşlar için düşük faizle yapılandırma indirimi başlattı. Kredi faiz indiriminden sonra kredi sahipleri yapılandırma sürecini merak ediyor. Peki, konut kredisi faiz oranı yapılandırması nasıl hesaplanacak...

Konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Yüksek faiz oranları ile kredi çekenler bankalar tarafından başlatılan 0.99 konut kredisi kampanyası ile yapılandırma müjdesi beklemeye başladı. Peki konut kredisinde yapılandırma olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Kamu bankaları konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Doğuş Holding yapılandırma Haberi

Doğuş Holding yapılandırma


Para dergisinde yer alan habere göre, Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk geçen hafta Bodrum'da gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda CEO Hüsnü Akhan, Yönetim Kurulu üyesi Ergun Özen, Levent Veziroğlu, Nafiz Karadere, Nevzat Öztangut ve Naci Başerdem gibi kurmayları da hazır bulundu. Yedi sektörde 35 bin kişinin çalıştığı Grubun borç yapılandırmasıyla ilgili açıklamalar yapıldı.

Durumun borç yapılandırma değil, borç vadelendirme olduğunu belirten Ferit Şahenk, "2.3 milyar Euro borca 3.6 milyar Euro teminat verdik. Yakında imzalanmasını bekliyoruz" dedi.

İki gün sonra da yazılı açıklama ile lider bankalarla anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Ancak madalyonun bir de diğer tarafı var. Şahenk, bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak? Geçen hafta önemli bir bilgiye ulaştık. İstanbul'da en...