15 / 05 / 2024

Doğuş İst adres

Doğuş İst adres

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kapan tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 4.Yol Sokak'ta kuruldu.

Uzak Doğu’dan iki butik otel zinciri Türkiye'ye geliyor!

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

Antalya, Doğu Garajı Nekropol Alanı'yla cazibe merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların monte işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Doğuş GYO'nun 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 29 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı kararları, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün tescil edildi.

Doğuş GYO genel kurul işlemlerine ilişkin bildirimi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kısmi bölünme ilişkim olağanüstü genel kurul toplantısı hakkında bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Doğuş GYO 2016 genel kurul toplantısı 28 Ağustos'ta!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2016 yılına ait olağanüstü genel kurul toplantısını 28 Ağustos Pazar günü saat 11:00'da Sarıyer'de gerçekleştirecek.

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kapan tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 4.Yol Sokak'ta kuruldu.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda çalışmalar ne durumda?

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların montesine başlandı.

Doğuş Grubu 5 yeni otel yatırımı yapacak!

CEO Club toplantısına katılan Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, ülke ekonomisi ve gelecek planları hakkında konuştular. Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, şimdi de gözünü otellere dikti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Nasih Arkan vefat etti!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'de üst düzey yönetici ve Başkanlık Danışmanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan vefat etti.

Doğuş GYO, kâr payı dağıtacak mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2014 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması yönünde karar alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alman markası Duravit Doğu'ya açılıyor!

Alman Duravit, üst gelir grubuna hitap eden banyo ve vitrifiye ürünlerini Doğu'ya da taşıyacak. Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, "Bölgedeki tüketim talebi artıyor. Diyarbakır, Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi birçok ile yayılacağız" dedi..

Doğuş Grubu mobilya devi Crate-Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor!

Doğuş Holding 'in perakende grubu, Amerika'nın dev mobilya ve mutfak eşyası markası olan Amerikan mobilya devi Crate-Barrel 'ı Türkiye 'ye getirmeye hazırlanıyor, marka üst gelir grubuna hitap ediyor...

Doğuş İst adres Haberi

Doğuş İst adres

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kapan tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 4.Yol Sokak'ta kuruldu. 


Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c.Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat...