06 / 05 / 2024

Doğusan Boru 2015 projeleri

Doğusan Boru 2015 projeleri

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru aylık bildirimini yayınladı.İşte Doğusan Boru aylık bildirimi...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

25 yıldır faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, karayolları, köprü, baraj, altyapı yatırımlarıyla yükseliyor. Firma konut alanında iddiasını kanıtlayacak.

Doğusan İnşaat 25. yılını kutladı!

İzmir'de faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, 25'inciş yılını kutladı. Firma, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte Alaçatı'da toplandı.

TANAP projesinin Gönen etabında çalışmalar başladı!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin Gönen etabında çalışmalar başladı.

Türk Akımı’nda taşeron belli oldu!

TÜRK Akımı doğalgaz boru hattı projesinin TBMM tarafından onayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasından dört gün sonra Rus Gazprom şirketi tarafından yüklenici firma belirlendi.

Rusya, Türk Akımı projesini gündeme alacak!

Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin kısa zamanda onaylanmak üzere Rusya Parlamentosu'nun gündemine alınacağı bildirildi.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

İsrail gazı ihalesi için Türk şirketlerine davet!

Türkiye ve İsrail Enerji Bakanları, Akdeniz'deki İsrail gazını doğrudan Türkiye'ye taşıyacak doğalgaz boru hattı için görüşmelere başlama kararı aldı. İsrailli Bakan, kasım ayında ülke sularında doğalgaz keşfi için açılacak ihaleye Türk şirketlerini de davet etti.

Tanap projesi çalışmaları sürüyor!

Azerbaycan’dan Avrupa’ya doğalgaz taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede her şeyin olması gerektiği gibi devam ettiğini belirterek, “Proje gerekililiğiyle paralel ilerliyoruz

Doğusan Boru 2015 projeleri Haberi

Doğusan Boru 2015 projeleri

Doğusan Boru tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret  A.Ş.'nin 01.10.2014-31.10.2014 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.