25 / 07 / 2024

doğuya 220 milyonluk proje

doğuya 220 milyonluk proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,'' Yaptığımız projenin toplam bedeli 220 milyon lira. Şu ana kadar 50 milyon lira tutarında iş tamamlandı.'' dedi.

Türk çiftçisinin gözbebeği! Toprağın bereketli çocuğu, verimiyle gözleri kamaştırdı! Yeni hedef ilginç

Türkiye'de yetişen çok sayıda ürün var. Ancak Türkiye bu ürünlerden bazılarında dünyada liderlik ediyor. İşte o ürünlerden biri de kiraz. Üreticisini her daim sevindiren kiraz yine yanıltmadı. Kirazda şimdi uzak doğuya ihracat hedefleniyor.

Tapuda 35 milyonluk vurgun Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'yle engellendi! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tapuda sahteciliğin önüne daha hızlı geçmek amacıyla geçen sene Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni (EKDS) başlattıklarını ve böylece 35 milyon liralık vurgunun önüne geçildiğini söyledi.

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!

İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak 80 milyonluk malikane satın aldı....

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

Ruby Mae'e doğum günü hediyesi: Milyonluk evin anahtarı!

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Dele Alli ile sevgilisi Ruby Mae'e 1. 5 milyon sterlin değerindeki evinin anahtarını verdi. Alli, doğum günü sürprizi yaptığı sevgilisinden yanına taşınmasını istedi.

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

Duble yol seferberliği tam gaz devam!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun temel atma töreninde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin batıdan doğuya, kuzeyden güneye bölünmüş yollarla donatıldığını söyledi. 

Doğuş GYO 2017'de 8 milyonluk kiralama sözleşmesi imzaladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 yılında KDV hariç 8 milyon 67 bin 806,23 TL kiralama sözleşmesi imzaladı...

Konya Doğanhisar'a 5,7 milyonluk prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Doğanhisar’daki prestij caddeleri tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 5 milyon 750 bin liraya mal olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırımda ihtiyaç dışı arz için önlem alınacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı canlı yayınında geçtiğimiz haftasonu açıklanan doğuya yapılacak olan 62 milyar liralık yatırım hakkında konuştu.

Doğu illerine 220 milyon TL'lik yol projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,'' Yaptığımız projenin toplam bedeli 220 milyon lira. Şu ana kadar 50 milyon lira tutarında iş tamamlandı.'' dedi.

220 kişilik grup Yassıada'ya çıkarma yaptı!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu, İstanbul milletvekilleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililerden oluşan 220 kişilik bir grupla Yassıada’ya denizden çıkarma yaptı.

Beylikdüzü Viraİstanbul'da 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül Proje, Beylikdüzü'ndeki 630 milyonluk yatırımı Viraİstanbul'u satışa çıkardı. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor.

doğuya 220 milyonluk proje Haberi

doğuya 220 milyonluk proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı açıklamada, terör örgütünün geçen yılın Temmuz ayından bu yana bölgede verdiği tahribatları tamir etmek ve bozulan yolları yeniden yapmak için çalışmaların başlatıldığını belirtti.


Ahmet  Arslan, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 8,7, Şırnak’ın Silopi ilçesinde 37,1, Cizre ilçesinde 40,5, İdil ilçesinde 37,4, Şırnak Merkez’de 50, Mardin’de Nusaybin ilçesinde 50, Dargeçit ilçesinde 12 ve Derik ilçesinde 33 kilometre olmak üzere toplamda 268,7 kilometre yol yenilemesi yaptıklarını kaydetti.


Bakan Arslan, toplam proje bedelinin 220 milyon lira olduğuna belirterek, "Şu ana kadar 50 milyon lira tutarında iş tamamlandı. Yani yüzde 23 fiziki ilerleme sağladık. İşlerin tamamını ise ağustos ayı içinde tamamlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 71 iş makinesi ve 80 personelle yol yapımı, çukurların kapatılması, barikat ve moloz...