04 / 05 / 2024

doka kalıp fiyat listesi

doka kalıp fiyat listesi

İnşaat sektöründe hız demek ekonomi demek. 50 katlı bir kule projesinde kat başına iki gün kazanmak toplamda 100 gün önce projenin bitmesini sağlıyor. Bu da projelerin maliyetini düşürüyor.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Tüp fiyatına zam! Aralık ayında tüp fiyatlarına zam yapıldı...

Tüp fiyatları Aralık ayının gelmesi ile beraber zamlandı. Buna göre uygulanan zammın ardından rakamlarda değişikliğe gidildi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum ve haberin ayrıntıları...

Tüp fiyatları aldı başını gitti: 10 Eylül tüp fiyatları güncellendi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatları

Tüp fiyatlarına zam üstüne zam. 10 Eylül tüp fiyatlarındaki son durum belli oldu. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel tüp fiyat listesi...

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Tüp fiyatlarında indirim var! İşte 10 Nisan 2023 güncel tüp fiyat listesi

Tüp fiyatlarındaki artışlar vatandaşları zor durumda bırakırken, sonunda beklenen haber geldi. Tüp fiyatlarında indirim yapıldı ve bu durum evlerinde tüp kullanan vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

Nisan ayında tüp fiyatlarındaki düşüş sıraya sokar! Bu fırsatı kaçırmadan güncel tüp fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan zam haberleri arasında tüp fiyatları da yer almaktaydı. Ancak şimdi yeni bir gelişme ile tüp fiyatlarıyla ilgili indirim haberleri gündeme geldi.

7 Mart tüp fiyatları ne durumda? Markaların güncel tüp fiyat listesi!

Tüp fiyatlarına geçtiğimiz yıl büyük oranda zam uygulanmıştı. Son dönemde fiyatlarda yeniden artış yaşanmasıyla birlikte 7 Mart itibariyle güncel tüp fiyatları açıklandı. İşte tüp fiyatlarındaki son durum...

Tüp fiyatları aldı başını gidiyor! Aygaz 12 kg tüp fiyatı kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

Tüp fiyatları her gün olduğu gibi Mart ayının ilk gününde de merakla araştırılıyor. İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Mutfak tüpü birden 370 TL'ye fırladı! Büyük tüp rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! Mutfak tüpüne 2023'ün ikinci zammı geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 26 Şubat 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

doka kalıp fiyat listesi Haberi

doka kalıp fiyat listesi

İnşaat sektöründe hız demek ekonomi demek. 50 katlı bir kule projesinde kat başına iki gün kazanmak toplamda 100 gün önce projenin bitmesini sağlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kalıp İskele Fuarı'na katılacak olan Doka, Türkiye'deki en büyük projelerde yer almanın gururunu yaşıyor. Doka kalıp sistemleri önceden hesap edilmiş kalıp kurulum ve kalıplama sürelerine sahip. Doka'nın sağladığı katma değer, planlanan zamandan önce iş bitirilmesi şeklinde gerçekleşiyor. Bu da projelerin maliyetini...