04 / 05 / 2024

Doka projelerin maliyetini düşürüyor

Doka projelerin maliyetini düşürüyor

İnşaat sektöründe hız demek ekonomi demek. 50 katlı bir kule projesinde kat başına iki gün kazanmak toplamda 100 gün önce projenin bitmesini sağlıyor. Bu da projelerin maliyetini düşürüyor.

Yap-işlet-devret projelerin 2024 faturası 163 milyar TL!

Türkiye’nin dört bir yanındaki yap-işlet-devret projelerin 2024 yılı faturasının 163 milyar TL olduğu belirtildi.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Bakan Özhaseki 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıkladı! Tek çaremiz kentsel dönüşüm...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıklayarak Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğuna vurgu yaparak ''Tek çare kentsel dönüşüm" ifadelerini kullandı.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri mecliste!

15 Mart 2020 tarihinden bu yana kamu özel işbirliği kapsamında yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ertelenen faturaların şirketlere maliyetini bakanlık karşılayacak!

Elektrik ve doğalgaz faturalarına afet ertelemesinde gecikme maliyetini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Karçel, anahtar teslim projelerin aranılan markası oldu!

Karabük'ün en büyük çelik yapı fabrikaları arasında yer alan Karçel, uluslararası platformlarda yer alıp anahtar teslim projelerin aranılan markası oluyor.

Keşan'daki bazı projelerin ihale edilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tevfik Göksu: Bütçede projelerin iptali ve çokça borçlanma var!

2020 yılı bütçesi toplantısında AK Parti grubu adına açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekili Göksu, ''Projelerin iptali, çokça borçlanma, İstanbul arazilerinin satışı, sosyal medya algı yönetimi, israf diye kampanya yaptığınız çok sayıda araç kiralama var. Bu bütçede hayal kırıklığı var. Bu bütçede

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

Doka projelerin maliyetini düşürüyor Haberi

Doka projelerin maliyetini düşürüyor

İnşaat sektöründe hız demek ekonomi demek. 50 katlı bir kule projesinde kat başına iki gün kazanmak toplamda 100 gün önce projenin bitmesini sağlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kalıp İskele Fuarı'na katılacak olan Doka, Türkiye'deki en büyük projelerde yer almanın gururunu yaşıyor. Doka kalıp sistemleri önceden hesap edilmiş kalıp kurulum ve kalıplama sürelerine sahip. Doka'nın sağladığı katma değer, planlanan zamandan önce iş bitirilmesi şeklinde gerçekleşiyor. Bu da projelerin maliyetini...