20 / 05 / 2024

Doka Yapı

Doka Yapı

Doka Yapı Anonim Şirketi, Murat Doğanay tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım 2013 tarihinde Maltepe içinde Küçükyalı İş Merkezi, A Blok'ta kuruldu

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Evleri teslim tarihi!

Doka İnşaat tarafından hayata geçirilen Doka Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki projede teslimler ne zaman yapılacak? İşte Doka Evleri teslim tarihi...

Doka Evleri Tuzla fiyatları!

Toplamda 142 adet daireden meydana gelen Doka Evleri Tuzla projesinde teslimlerin Ocak 2020'de yapılması planlanıyor. İşte, Doka Evleri Tuzla fiyatları... 

Eşsiz betonarme yapılar Doka kalıpları ile hayat buluyor!

İnşaat sektöründeki büyüme hızla devam ederken inşa edilen yapıların tasarımları geleneksellikten uzaklaşıp gün geçtikçe farklılaşıyor.

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Doka’dan ödüllü mühendislik çözümü!

2 adet S, 3 adet de C şekline benzer değişik geometrik yapıda 5 binadan oluşan İstanbul Marina projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi ile binaların çepeçevre boşluksuz kapatılması sağlanarak maksimum güvenlikli çalışma ortamı yaratıldı.

Doka zorlu projelerin çözüm ortağı!

Yapıları itibariyle detaylı mühendislik çalışmaları ve komplike çözümler gerektiren endüstriyel yatırımlar ve altyapı projelerinde Doka, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor.

Abu Dabi Havalimanı'nın terminali DOKA güvencesinde!

Tamamlandığında dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminali olacak. Abu Dabi Havalimanı Midfield Terminal Tesisleri’nin yapımında DOKA kalıp sistemleri tercih edildi.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi’nin tercihi DOKA!

Avrupa’nın simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin tercihi, DOKA oldu. 304 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek binası olan Skyland İstanbul'da en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul projesinin tercihi DOKA oldu!

Mimarisi ile sadece İstanbul’un değil, Avrupa’nın da simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin de tercihi, DOKA.. Tamamlandığında 304 metre yüksekliğe varacak olan Skyland İstanbul Ofis Kulesi projesi gelişiyor.

DOKA işçiyi koruma perdeleri üretiyor!

Kalıp firması Doka, inşaat kazalarını azaltmak için hem bilinçlendirme çalışmaları yapıyor hem de yeni teknolojiler üretiyor.

Ordu sahiline Çikolata Park yapılacak!

Ordu’da fındık tanıtımına katkı amacıyla deniz kenarına “Çikolata Park” projesi yapılacak. Projede fındık müzesi de yer alacak. 10 milyon TL'ye mal olacak projenin yüzde 75'lik kısmı DOKA tarafından karşılanacak...

Türkiye’de 2013 yılında 15 kilometre boyunda 179 köprü yapıldı!

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli projeleri arasında yer alan Nissibi Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün yapımında tercih edilen kalıp uzmanı Doka, diğer kalıp sistemlerinden farklı olarak ‘hızı’ vaad ediyor.

Doka Yapı Haberi

Doka Yapı

Doka Yapı Anonim Şirketi, Murat Doğanay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Doka Yapı Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Doka Yapı Anonim Şirketi adres: Maltepe, Girne Mahallesi, Irmak Sokak, Küçükyalı İş Merkezi, A Blok...