28 / 04 / 2024

döküman yönetim sistemi inşaat sektöründe kullanılır mı

döküman yönetim sistemi inşaat sektöründe kullanılır mı

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası ve Aconex işbirliği ile Türkiye’de inşaat sektörünün doküman yönetiminde yenilikçi teknolojik platformlar hakkında bir panel gerçekleştirildi.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Fiyat performans ürünü olan Vestfrost bulaşık makinesi yükselen ekonomik koşullardan dolayı çok tutuluyor. Hepsi burada ekonomik koşullara uygun size sunduğu Vestfrost bulaşık makinesi için acele edin. Peki Vestfrost BM 3010  buzdolabı ne kadar?

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

döküman yönetim sistemi inşaat sektöründe kullanılır mı Haberi

döküman yönetim sistemi inşaat sektöründe kullanılır mı

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası ve Aconex işbirliği ile Türkiye’de inşaat sektörünün doküman yönetiminde yenilikçi teknolojik platformlar hakkında bir panel gerçekleştirildi. İngiliz ve Avustralya ortaklığındaki proje yönetim şirketi olan Aconex aynı zamanda Odanın da üyesi olarak, İngiliz Konsolosluğunda düzenlenen panele ev sahipliği yaptı. Açılış konuşmalarında Avustralya Başkonsolosu Lino Strangis ve Birleşik Krallık Başkonsolos Yardımcısı ve (UKTI) Ticaret ve Yatırım Bölümü Başkanı Neil Floyd’un yer aldığı paneli Aconex Türkiye Yöneticisi Ozan Küçük yönetti.


Panelde İstanbul’da devam etmekte olan önemli projelerden temsilciler doküman yönetim sisteminden nasıl yararlandıklarını anlattılar. Anadolu Gayrimenkul Kartal Projesi’nde, OHL Marmaray Projesi’nde ve Yapı Merkezi de Avrasya Tüneli Projesi’nde bulut tabanlı sistemden faydalanarak iş süreçlerini daha güvenli, verimli ve hızlı geliştirdiklerini belirttiler. Bulut tabanlı online ve mobil platformu kullanılarak, projelerin...