04 / 05 / 2024

Dokuz A Mimarlık nerede

Dokuz A Mimarlık nerede

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baki Aydın ve Mehmet Özveren ortaklığında kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Topaktaş tarafından açıldı.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Seva Ağcakale tarafından kuruldu.

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çalışkan tarafından kuruldu. 

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Adem Açıcı Mimarlık Sanayi Ticaret limited Şirketi kuruldu!

Adem Açıcı Mimarlık Sanayi Ticaret limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açıcı tarafından kuruldu.

Dokuz A Mimarlık nerede Haberi

Dokuz A Mimarlık nerede



Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baki Aydın ve Mehmet Özveren ortaklığında kuruldu. 


Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Her türlü arkeolojik kazı, sondaj ve makine ile hafriyat yapmak, kazı sonucu çıkan moloz, toprak, taş, beton, kum vb. malzemeleri nakletmek veya naklettirmek, bu tip kalıntı malzemelerinin boşatılması ve yer temini için arazi satın almak veya kiralamak, ayrıca bu Alana yapılacak katı atık dökümü için ilgili kurumlardan gereken izinlerinin alınması veya işlemlerin üçüncü şahıslar tarafından yapılması için yetki verilmesi, bu alana başka kişi ve firmalarca getirilen katı atıkların dökümünün ücret karşılığı yaptırılması, hafriyat ve nakliye için gerekli araçların satın alınması ithal edilmesi ve kiralanması...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...