04 / 10 / 2024

dokuz eylül öğrencileri manisa için imar planı mı çizdi

dokuz eylül öğrencileri manisa için imar planı mı çizdi

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa’nın imar planını çizdi. Öğrenciler, il bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi’nde sergiledi...

MEB'den Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Flaş Karar: İOKBS 3 Eylül'de Yapılacak!

MEB, Ortaokul ve lise öğrencileri için flaş bir karar aldı: 3 Eylül'de İOKBS yapılacak! Sınav saat 10.00'da ve tek oturumda gerçekleştirilecek. Detaylar için MEB'in açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung'dan öğrencileri mutlu edecek bir kampanya daha.. Samsung tablet 08 Eylül 2020 fiyat listesi

Tabletlerinizi yenilemenin tam zamanı. Samsung dan öğrencileri mutlu edecek bir kampanya daha geldi. 18 Eylül’e kadar geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz.

MediaMarkt’da öğrencileri sevindiren kampanya! Son gün yarın! İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakende zincirlerinden olan MediaMarkt, okulların açılmasına çok kısa bir süre kala öğrencileri sevindirecek kampanya başlattı. İşte, 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Teknosa’da okula dönüş fırsatı! Asus bilgisayarlarda kaçırılmayacak fırsat! İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin önde gelen teknoloji perakende zincirlerinden olan Teknosa, okulların açılmasına çok kısa bir süre kala öğrencileri sevindirecek kampanya başlattı. İşte, 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstanbul'da Eylül 2021'de 28 bin konut satıldı!

Türkiye'de 2021'in ilk dokuz ayında 949 bin, Eylül'de 147 bin konut satıldı. İstanbul'da ise bu rakamlar Eylül'de 28 bin, 2021'in dokuz ayında ise 179 bin olarak kaydedildi. Peki İstanbul'da konut satışında hangi ilçe lider oldu?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilidi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

dokuz eylül öğrencileri manisa için imar planı mı çizdi Haberi

dokuz eylül öğrencileri manisa için imar planı mı çizdi


DokuzEylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa'nın il bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi'nde sergiledi. 


MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanr Cengiz Ergün, öğrencilerin bitirme projeleri kapsamında şehir planı, kentsel dönüşüm, raporlama ve analitik çalışmaları ile ilgili hazırladıkları projeleri inceledi, proje sergisinin açılış kurdelesini gençlerle birlikte kesti. Projelerin bir kitapta toplanabileceğini söyleyen Başkan Ergün, "Manisa için hazırlanan bu projeler bize ışık tutacak. Bu projelerin kimi kısa, kimi orta, kimiyse uzun vadede uygulamaya konulacaktır. 

Hazırlanan 45 proje arasından belirlenen ilk 5 projenin sahibi öğrencilere hediyelerini verdik. Hiçbir arkadaşımız gönül koymasın. Ben bütün projelerin çok değerli olduğunu göldüm. Ancak prosedür gereği böyle olması gerekiyormuş" diye konuştu. 

Dereceye girdiler 45 pıoje içerisinde Hivda Karatepe'nin Manisa Geleneksel Kent Merkezi'nin Mekansal Özelliklerini Korunması...