27 / 04 / 2024

Dokuz Palmiye Resıdence

Dokuz Palmiye Resıdence

1997 yılında Bostancı ile Kartal arasında inşa edilen Dokuz Palmiye Sitesi'nde bulunan zemin kattaki daireler 90 bin dolar ile 190 bin dolara, diğer daireler ise 310 bin ile 340 bin dolara satılıyormuş.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

1997 yılında Dokuz Palmiye'de 475.000 dolara daire!

1997 yılında Kartal Sahilyolu'nda inşa edilen Dokuz Palmiye Konutları'nda bulunan 70 metrekarelik daireler 90 bin dolardan, 335 metrekarelik teras katları ise 475 bin dolardan (66.5 milyar lira) alıcı bekliyormuş.

1997 yılında Dokuz Palmiye'de 90.000 dolara daire!

1997 yılında Bostancı ile Kartal arasında inşa edilen Dokuz Palmiye Sitesi'nde bulunan zemin kattaki daireler 90 bin dolar ile 190 bin dolara, diğer daireler ise 310 bin ile 340 bin dolara satılıyormuş.

1996 yılında Kartal'a küçük Florida kurulmuş!

1996 yılında Kartal'da inşa edilen Residence Dokuz Palmiye Konutları Florida'daki evlerin benzeri olarak satışa sunulmuş. Amerikan yaşam tarzı sunan konutlarla şehir içinde şehir dışı yaşam tarzını sürdürme amaçlanmış.

1996 yılında Dokuz Palmiye 75.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş!

1996 yılında Bostancı ile Kartal arasında 31 bin metrekare alanda inşa edilen Dokuz Palmiye Sitesi'ndeki daireler 75 bin dolardan (yaklaşık 6 milyar lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

Arsemia Batman Residence'ta teslimler 30 ay sonra!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belde mahallesindeki eski Belediye konutları yeni iş merkezi ile Resıdence projesi kapsamında 638 işyeri ile konut alanına dönüşüyor. Konutların yapımını üstlenen firma, 70 milyon TL’lik projeye start verdi.

Batman Belde'de 70 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belde mahallesindeki eski Belediye konutları yeni iş merkezi ile Resıdence projesi kapsamında 638 işyeri ile konut alanına dönüşüyor. Konutların yapımını üstlenen firma, 70 milyon TL'lik projeye start verdi.

Quant Resıdence görücüye çıktı! 250 bin liraya 1+1!

Kraton İnşaat’ın Ümraniye Şerifali Bölgesi’nde inşasına başladığı ilk projesi Quant Resıdence’dan 0 peşinatla daire ya da ofis almak mümkün. Aralık, 2014’te teslim edilecek projede daire fiyatları 250 Bin TL’den başlıyor...

Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat!

Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat listesi kapsamında konutlar 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Dome Resşdence Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor...

Dokuz Palmiye Resıdence Haberi

Dokuz Palmiye Resıdence



Dokuz Palmiye'de kaldı altı Palmiye.


Ünlü Dokuz Palmiye'deki 252 daireden 90'ı çok kısa bir sürede sahiplerini buldu. Bir başka deyişle, Dokuz Palmiye'de, kaldı altı Palmiye.


Evladiyelik değil, toruniyelik bir yatırım.


En fazla 10-15 yıllık bir kullanım süresinin ardından ciddi bir bakım ve onarım isteyen sözde lüks inşaatların bolca olduğu ülkemizde, Dokuz Palmiye'deki konutların, 100-200 yıl ile ölçülendirilen bakım, onarım gerektirmeyen süresi, Dokuz Palmiye'nin farkını ortaya koyuyor.


Zemin katlar lebiderya.

Teras katlar lebi lebiderya.


Doldurma değil, doğal kayalık zemin üzerinde konumlanan, peyzaj mimarisi ile düzenlenmiş yemyeşil özel kullanım alanına sahip, granit kaplı, yan yana 9 blok. 252 daireden oluşan Dokuz Palmiye'de fiyatlar ve satış koşulları...