30 / 04 / 2024

Dolapdere tekel deposu

Dolapdere tekel deposu

1965 yılında Sami Serozan isminde bir hayırsever, Dolapdere'de bulunan 17 bin metrekarelik inşaat sahası olan binayı Darüşşafaka Cemiyeti'ne hibe etmiş. Tekel'in depo olarak kullandığı bina, 12 milyon lira değerindeymiş.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Burdur Bucak'taki tütün deposu Teknik Hizmetler Kampüsü'ne dönüştürüldü!

Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Tekel'in tütün deposu olarak kullanılan eski atıl binaları Teknik Hizmetler Kampüsü'ne çevirerek belediye hizmetleri için üretim merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Elysium Soul Dolapdere Residence!

Elysium Soul Dolapdere Residence projesinin lansmanı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştiriliyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Soul Dolapdere Residence projesinde 225 daire yer alıyor...

Dolapdere Elysium Soul ne zaman teslim?

Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen Elysium Soul Dolapdere'de 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dolapdere Elysium Soul ne zaman teslim edilecek?

Dilovası Adatepe'de atık deposu olması mahkeme kararıyla durduruldu!

Çevre kirliliğinin had safhaya ulaştığı ve kanser vakalarının şıklığıyla tanınan Dilovası'nda halk tek yeşil alanları olan Adatepe'ye sahip çıktı. Yeşil alanın kimyevi atık deposu olması mahkeme kararıyla önlendi.

Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Dolapdere projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki, Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

1948 yılında İtalyan sefareti binası tütün deposu olacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi tarafından Konservatuvar binası olarak kullanılması düşünülen, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan, Maçka'daki eski İtalyan sefareti binası Tekel İdaresi'ne devredilerek tütün deposu olarak kullanılacakmış.

Elysium Soul Dolapdere Konutları fiyat!

Toplam 250 adet dairenin yer aldığı projede daire seçenekleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Elysium Soul Dolapdere Konutları fiyat listesi kapsamında 450 bin TL'den başlıyor.

Dolapdere Elysium Soul ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Dolapdere Elysium Soul ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Soul Dolapdere Evleri fiyatları!

Elysium Soul Dolapdere Evleri fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Toplamda 221 tane bağımsız bölümün yer alacağı proje 6 bin 610 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Dolapdere Elysium Soul iletişim!

Dolapdere Elysium Soul iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Dolapdere tekel deposu Haberi

Dolapdere tekel deposu



FABRİKATÖR Sami Serozan'ın Darüşşafaka'ya bıraktığı, Dolapdere'de bulunan ve halen Tekel'in depo olarak kullandığı, senelik 900 bin lira iratlı binası.


12 milyonluk binasını Darüşşafaka'ya hibe etti.


Hayırseverlik rekoru kıran iplik fabrikatörü imzayı atarken, ''bu zevki ne içki, ne de kadında buldum.'' dedi.


65 yaşındaki iplik fabrikatörü, Tekstil Mühendisi Sami Serozan, Dolapdere'de Tekel Deposu olarak kullanılan 12 milyon lira değerindeki gayrimenkulünün mülkiyetini Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlarken, hayırseverlik rekorunu kırmış ve ''hayatımın en mesut anını yaşıyorum. Bu zevki ne içkide ne de kadında buldum'' demiştir.

  Darüşşafaka Cemiyeti'nde yapılan devir sırasında, şahitlikleri Falih Rıfkı Atay işe Haluk Şaman yapmışlardır.

  

  NİÇİN DARÜŞŞAFAKA


  Evli, iki çocuk ve iki...