08 / 05 / 2024

dolar 15 Haziran 2022

dolar 15 Haziran 2022

ING analistleri "Beklentiyi al, gerçekleşeni sat" reaksiyonu kapsamında kısa vadede ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısında değer kaybetmesini öngörüyor. Peki Fed faiz artırırsa dolar ne olur?

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Dolarda flaş gelişme. Dolar 15 gün sonra bu kadar olacak. Dolar alacaklar öğrensin

Dolar fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Dolar fiyatları hakkında analistlerden flaş bir açıklama yapıldı.

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun!

Dolar bugün yükseldi mi, ne kadar yükseldi? 20 Haziran Salı dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün ne kadar?

Dolar 20 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 20 Haziran Salı dolar kuru…

Dolardaki son rakamlar! 19 Haziran Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün kaç TL?

Dolar 19 Haziran Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 19 Haziran Pazartesi dolar kuru…

Dolar kaç TL? 17 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi, düştü mü? Euro bugün ne kadar?

Dolar 17 Haziran Cumartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 17 Haziran Cumartesi dolar kuru…

Dolar şu anda ne kadar? 16 Haziran Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Euro kaç TL?

Dolar 16 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 16 Haziran Cuma dolar kuru…

Spor otomobil tutkunları için Porsche Taycan Haziran fiyatları merak ediliyor! 

Porsche Taycan, etkileyici bir performansa sahiptir ve bu nedenle performans odaklı sürüşler için tercih edilir. Elektrik motorlarından anlık tork üretme kabiliyeti sayesinde hızlanma ve yol tutuş konusunda yüksek performans sunar. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

Hyundai Elantra'ya Haziran'da ne kadar zam yapıldı! İşte 15 Haziran 2023 fiyat listesi

Elantra, Hyundai'nin yakıt verimliliğine odaklanan teknolojilerinden faydalanır. Gelişmiş motor seçenekleri, aerodinamik tasarımı ve hafif yapı malzemeleri, yakıt tüketimini optimize etmeye yardımcı olur. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

15 Haziran 2023 deprem listesi! Son dakika deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Bugün Türkiye’nin neresinde, kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 15 Haziran Perşembe günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

 Milyonlarca çiftçinin beklediği haber geldi! İşte 15 Haziran 2023 Buğday taban alım fiyatları

Buğday fiyatları 15 Haziran'dan itibaren güncellendi. Güncellemenin akabinden buğday fiyatlarındaki son durum ise şu şekilde oldu. İşte TOBB hububat fiyatlarındaki son durum.

15 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın kaç lira oldu? Bugün çeyrek altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.489,07 liradan satılıyor. 15 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Haziran altın fiyatları!

dolar 15 Haziran 2022 Haberi

dolar 15 Haziran 2022

ING analistlerinden dolarla ilgili son dakika açıklaması geldi. ING analistleri, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımına gitmesi durumunda doların nasıl bir yön izleyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ING analistleri "Beklentiyi al, gerçekleşeni sat" reaksiyonu kapsamında kısa vadede ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısında değer kaybetmesini öngörüyor. 

Peki ING analistleri dolar ile ilgili neler diyor? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

ING analistleri ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 75 baz puanlık bir faiz artırımı gerçekleştirmesi halinde doların zayıflayacağı tahmininde bulundu.

Milliyet'in aktardığına göre; "Beklentiyi al, gerçekleşeni sat" reaksiyonu çerçevesinde kısa vadede ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısında değer kaybı yaşamasını öngören analistler, çok kısa vadeli bu hareket sonrasında ise doların pozitif etkileneceğini bekliyor. 

Dolar endeksinin 104 seviyesinde bir taban bulacağı...