04 / 05 / 2024

dolar artar mı 2022

dolar artar mı 2022

Doları olan yatırımcılar veya dolar almak isteyen milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki yaşananları ilgiyle takip ederken, perşembe akşamı şok bir gelişme yaşandı. Peki bugün dolar kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte son dakika güncel dolar kuru 12 Haziran 2022...

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL'yi geçer mi? 

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için bomba tahminini açıkladı. Piyasalarda yer yerinden oynayacak, dolar 24 liraya ulaşacak...

Dolar aldım sabit kaldı, altın aldım düştü diyenler bu haberi okusun!

Altın ve dolarda son günlerde yaşanan düşüş birçok küçük yatırımcıyı mağdur etti. Bunlara bitcoindeki oynaklık ve borsadaki yükselişin sınırlı kalması eklenince, yatırımcı nerede yanlış yaptığını araştırmaya başladı. Bu sorunun cevabı Değer Yatırımcılığı’ndan geldi, “Sorun piyasada değil” dedi

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

Konut kredisi faizleri yüzde 0.99 olursa, ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Yeni ev alacaklar merakla düşük faizli konut kredisi kampanyasının ne zaman hayata geçirileceğini araştırıyor. Peki konut kredisi düşerse ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Elinde dolar olanlara müjde! Dolar zirveden inmiyor! 6 Şubat 2024 dolar/TL kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde yine rekor tazeledi. Dolar kuru zirveden inmiyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira? 6 Şubat 2024 dolar kuru...

Konut kredilerine talep düşüyor! 2024'te kredilere talep artar mı?

Kredi faizleri üzerine getirilen ek teminat kuralı, piyasanın dengesini resmen değiştirdi. Peki 2024'te kredilere talep artar mı? Konut kredilerinde son durum ne?

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

dolar artar mı 2022 Haberi

dolar artar mı 2022

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve doları olanlar ile dolar alacak kişiler 'Bugün dolar kaç lira?, Dolar yükselecek mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Doları olan yatırımcılar veya dolar almak isteyen milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki yaşananları ilgiyle takip ederken, perşembe akşamı şok bir gelişme yaşandı. Dolar Kuru, perşembe akşamı ekonomiye ilişkin atılacak adımların duyurulmasıyla düşüşe geçti. 

Peki bugün dolar kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte son dakika güncel dolar kuru 12 Haziran 2022...

Dolar kuru, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Cuma akşamı ekonomiye yönelik yeni adımların paylaşılacağını açıklamasıyla düşüşe geçti. Perşembe akşamı 17,06 TL'ye kadar gerileyen dolar, cuma sabahı yeniden 17,35 liradan işlem gördü.

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının...