30 / 04 / 2024

dolar bug ne kadar

dolar bug ne kadar

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından 15 Ekim 2022 Cumartesi günü takip ediliyor. Hafta sonunun ilk günü olan dolar kuru yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan geçmeyin. İşte 15 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...

Dolarda Fed kararı öncesi fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor! Dolar/TL bugün ne kadar 15 Haziran 2022?

Dolar/TL son günlerde yatay yönlü işlem görüyor. Fed'in faiz kararı öncesi sakinliğini koruyan dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kaç TL? işte 15 Haziran 2022 dolar/TL...

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR ile 2002 senesinden bugüne kadar 463 bin 270 engelli vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık ettiklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Merkez Bankası 1 doların 39.62 TL olacağını açıkladı! Son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Piyasa katılımcıları anketinde 1 doların yıl sonunda 39.62 TL olacağı açıklandı. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 dolar kuru...

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

dolar bug ne kadar Haberi

dolar bug ne kadar

ABD rnflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselişe geçen dolar kuru hafta sonunun ilk günü olan 15 Ekim 2022 günü de yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar yükselmeye devam edecek mi, dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırıyor. Doların ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde 1 doları bile olan vatandaşlar sakın bakmadan geçmeyin İşte dolar bu kadar olacak. Son dakika dolar kuru gelişmesi...

DOLAR RESMEN BU KADAR OLACAK!

Merkez Bankası (TCMB), ekim ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını dün açıkladı. Verilere göre, katılımcıların cari yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 19,51 TL iken, bu anket döneminde 19,82 TL oldu.

Merkez bankası yıl sonundaki doalr kuru beklentisini dün açıkladı ve 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi sırasıyla 22,07 TL ve 23,61 TL olarak gerçekleşti.

DOLAR KURUNDA BU HAFTA...