22 / 07 / 2024

dolar düşer mi artar mı

dolar düşer mi artar mı

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı yatay seviyelerde kapattı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilimler devam ederken dolar kurunda dalgalı bir seyir hakimdi. Peki dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, yükselir mi?

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri yükselir mi, düşer mi?

Kira artışlarına uygulanan yüzde 25 zam sınırı 2 Temmuz’da sona ererken; yeni kira zam oranı yüzde 65,07 olarak açıklandı. Peki yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri ne olur; yükselir mi, düşer mi?

Konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? 

Geçtiğimiz günlerde hükümetten "konut arzını artırıp fiyatları ve kiraları düşüreceğiz" açıklaması geldi. Peki konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Dolar yatırımcıları dolarlarını satıyor! Dolar düşecek mi? Ekonomist Mahfi eğilmez resmen açıkladı!

Ekonomit Mahfi Eğilmez, yerel seçim sonrası döviz bozdurma eğiliminin nedenlerini grafiklerle açıkladı. Peki dolar kurunun sonu mu geldi? Dolar düşmeye devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomistten 'Dolar düşecek mi' sorusuna yanıt geldi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcıların gündeminden düşmezken pek çok kişi de dolar kurunun nereye gideceğini araştırıyor. Peki dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? 

'Dolar düşmedi' diyen Selçuk Geçer uyardı! Doların 27 TL olması gerekirdi! Hayra alamet değil...

Dolar/TL kuru 2024 yılı ile birlikte rekor seviye olan 33 liraya kadar yükseldi. Son günlerde aşağı yönlü seyreden dolar kuru için Ekonomist Selçuk Geçer'den 'dolar düşmedi' yorumu geldi. 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılırsa fiyatlar düşer!

Konut kiralarındaki yüzde 25 zam sınırlaması, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları büyüttü. Peki sınırlama kalkarsa kira bedelleri düşer mi? 

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

dolar düşer mi artar mı Haberi

dolar düşer mi artar mı

Bu hafta dolar kuru haftaya düşüşle başladı. Dolar kuru haftanın ilk işlem gününde 14,78 liradan işlem gördü. Hafta içerisinde yaşanan Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin kaldığı yerden devam ediyor olması ve Merkez Bankası kararları döviz kurları üzerinde etkili oldu. Dolar kurunda bu hafta dalgalı seyir görülürken, gelecek hafta dolar ne olur? Dolar düşer mi, yükselir mi? İşte detaylar...

DOLAR BU HAFTA NE OLDU?

Dolar 11 Nisan sabahına 14,78 liradan başladı. Dolar/TL pazartesi günü alış fiyatı,14,72 lira, satış fiyatı ise 14,78 liradan güne başladı. 12 Nisan Salı günü dolar kuru güne düşüşle başladı, alış fiyatı 14,63 TL, satış fiyatı ise 14,70 lira seviyesinde güne başladı.

13 Nisan sabahına ise dolar/TL alış fiyatı 14,58 lira, satış fiyatı 14,63 lira seviyesinde işlem gördü. 14 Nisan perşembe günü  alış fiyatı 14,62 TL,...