30 / 07 / 2024

dolar gece neden yükselir

dolar gece neden yükselir

Dolar kuru piyasadaki gelişmeler doğrultusunda ani iniş ve çıkışlar gösteriyor. Dolar, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başlanıyor. Öte yandan dolar kurunun belli saat aralığındaki rakamlarını ise çok az kişi biliyor...

Merkez Bankası bile haldır haldır... Dolar 43 TL

Merkez Bankası'nı bile haldır haldır harekete geçirecek bir dolar açıklaması geldi... Dolar için 43 TL açıklaması herkeste şaşkınlığa neden oldu.

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber

Türk vatandaşları dolar fiyatlarını takip ederken doların 33 TL'yi aşması da herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Bu sırada Merkez Bankası'ndan bomba bir haber geldi.

Merkez Bankası bile acilen... Dolar 37 TL resmen 7.7'lik deprem

Merkez Bankası'nın faizler konusunda atacağı adımlar merak edildiği sırada doların yeniden yükselişe geçmesi, vatandaşlarda da şaşkınlığa neden oldu. Dolar için yapılan 37 TL'lik açıklama da bir hayli dikkat çekici.

Merkez Bankası Başkanı'ndan flaş açıklama. Dolar kuru için 37 TL...

Merkez Bankası Başkanı'ndan dolar kuru hakkında flaş bir açıklama geldi. Dolar kurundaki hareketlilik vatandaşlarımızda da heyecana neden olmuştu.

Dolar için 41 TL açıklaması. Duyan şaştı kaldı

Doların yıl sonunda ne kadar olacağı birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı. Dolar hakkında yapılan son açıklama da bir hayli şaşkınlığa neden oldu. Dikkat çeken 41 TL açıklaması geldi.

Ekonomist Mert Başaran sordu: 22 yılda altın 200 kat, Ataköy'deki 1+1 daire 100 kat artarken, dolar neden 21 kat arttı?

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2022 ve 2024 yılları arasında tüm varlıkların 100-200 kat arası artarken, neden doların 21 kat ile en az artan olduğunu sordu.

Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar 5 TL birden...

Merkez Bankası tarafından resmen bir açıklama geldi. Dolar kurundaki 5 TL açıklaması, vatandaşlarda da heyecana neden oldu.

Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler

Dolar kuru hızla artmaya devam ederken, vatandaşlar da dolar kurunun nereye gideceğini merak ediyor... Dolar kuru hakkında yapılan son açıklama kafa karışıklığına neden oldu. Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler.

Dolar neden yükseliyor? Ekonomist Mahfi Eğilmez tek tek açıkladı! Dolar yatırımcıları dikkat!

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, dolar/TL kurundaki yükselişin nedenlerini tek tek açıkladı. Dolar neden yükseliyor? İşte o açıklama...

Dolar neden yükseliyor? İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine geçti. Bugün dolar 32,41 TL'ye yükseldi. Peki dolar neden yükseliyor? Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi.

Dolarda gerileme başlayacak mı? Ekonomistler '40 TL'ye yükselirse sürpriz olmaz' diyor! 1 dolar bugün kaç TL? 

Dolar/TL'de görülen yatay seyir ve TL'nin getirisi TL'nin cazibesinin yüksek olmasına neden oluyor. Peki dolar 25 TL'ye iner mi? İşte ayrıntılar... 

Dolar kuru neden sabitlendi?

Dolar son bir aydır yatay halde setrini sürdürüyor ve analistler de dolarda 30 TL'nin altını dillendirse de Merkez Bankası'nın sene sonu dolar tahminlerinde dolar 36 Türk Lirası olarak açıklandı.

Ünlü ekonomist sordu: Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam yapıldı?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine, gece yarısından itibaren uygulanmak üzere zam geldi. Zamların yüzde 60’ı bulması üzerine Ekonomist Şenol Babuşçu, “Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam geldi” diye sordu. Vatandaş bakın ne dedi?

dolar gece neden yükselir Haberi

dolar gece neden yükselir

Dolar kuru geçen hafta güne Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. 

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar dolar kurundaki hareketliliği takip ediyor. Piyasalar genellikle sabah, akşam ve gün içi takip edilirken, gece doların hangi seviyelere çıktığını gören kişilerin sayısı oldukça az. Oysaki dolar kurunun  bir sonraki güne nasıl başlayacağının rüzgarı geceden belli oluyor. Ani iniş ve çıkışlar yapan dolar kuru gece saatlerinde çok dip seviyeler görürken, çok yüksek seviyelerle karşılaşmak da mümkün oluyor. 

Dolar kuru dün saat 10:38'de 14:00 seviyesinde işlem gördü. Dolar kuru ilk ivmesini saat 11:16'da kazanarak yükselişe geçti ve 14,054 seviyesine çıktı. Dolar kuru ikinci hamlesini saat 14:23'de yaptı ve 14,065 seviyesine yükseldi. Dolar kuru ...