22 / 07 / 2024

Dolar kuru düşecek mi

Dolar kuru düşecek mi

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, gündemden düşmeyen dolar kuru ile ilgili yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Doları olanlara soğuk terler döktürecek o açıklamalar...

Dolarda yer yerinden oynayacak! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş o tarihi işaret etti! Doları olanlar hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş TV100'de kaleme aldığı yazısında dolar için dikkat edilmesi gereken tarihleri açıkladı. İşte İslam Memiş'in o yazısı...

Dolar kurunda çok büyük deprem geliyor! Doları olanların eli ayağı titredi! Hemen bu açıklamaya bakın!

Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle gündeme oturan ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika açıklamaları geldi. Necmettin Batırel yaptığı açıklamada,  "Çok daha büyük bir kur depremi geliyor. Satın kurtulun" diye konuştu.

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar 33 liraya merdiven dayadı! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat!  21 Haziran 2024 dolar kuru

Dolar/TL kuru dün günü önceki kapanışının yüzde 0,87 üzerinde 32,81 liradan tamamladı. Bugün piyasaların açılması ile dolar kuru 33 liraya bir adım daha yaklaştı.

İktisatçı Mahfi Eğilmez: Sonbahara kadar dolar kuru artmadan kalır mı?

Döviz kurundaki yatay seyir, “yükseliş ne zaman başlar” sorusunu akıllara getiriyor. İktisatçı Mahfi Eğilmez, “Sonbahara kadar dolar kuru artmadan kalır mı?” sorusuna cevaplarken, vatandaştan da yorumlar geldi.

Üç dünya devinden peş peşe dolar kuru tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda ne kadar olacak? Hemen bakın!

Üç dünya devi yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak?

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomistten 'Dolar düşecek mi' sorusuna yanıt geldi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcıların gündeminden düşmezken pek çok kişi de dolar kurunun nereye gideceğini araştırıyor. Peki dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolar kuru tahminleri arka arkaya geldi! Dikkat tam 8 lira birden zıplayacak! 

Merakla beklenen 31 Mart seçimleri yaklaşırken, dolar kurundaki gelişmeler de yatırımların gündeminden düşmüyor. Peki dolar kuru ne olacak? İşte tek tek paylaşılan o detaylar...

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Dolar kuru düşecek mi Haberi

Dolar kuru düşecek mi

Avrupa Merkez Bankası'nın faizi yüzde 75 baz puan artırması piyasaları da resmen salladı. Verilen detaylara göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın da yükselişine hız kesmeden devam ediyor.

Yine verilen bilgiye göre, dolar ve Euro’da yaşanan yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürdü. Konu ile ilgili son dakika açıklamaları yapan ve Piyasa Kahini Finans analisti İslam Memiş, dolarla ilgili gelişmelere dikkat çekti ve “Gram altın pozitif ayrışıyor” dedi.

Peki yaptığı tahminler tek tek tutan Piyasa İslam Memiş dolar kuru ile ilgili olarak neler dedi? Dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte merak edilen detaylar...

TGRT Haber'den Gülden Kılıç'ın haberine göre, Eylül ayıyla beraber piyasalarda başlayan hareketlenme adeta zirveye doğru gidiyor. Verilen bilgiye göre, Avrupa Merkez Bankasının 75 baz puanlık faiz artırma kararı piyasaları...