25 / 07 / 2024

Dolar kuru yükselecek mi

Dolar kuru yükselecek mi

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dolarda 20 yıl aradan sonra bir ilk yaşandı. İşte 25 Eylül 2022 dolar kuru...

Dolar kurunda çok büyük deprem geliyor! Doları olanların eli ayağı titredi! Hemen bu açıklamaya bakın!

Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle gündeme oturan ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika açıklamaları geldi. Necmettin Batırel yaptığı açıklamada,  "Çok daha büyük bir kur depremi geliyor. Satın kurtulun" diye konuştu.

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar için şaşırtan yıl sonu tahmini geldi! Dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Hem doları olanlar hem de dolar almak isteyenler dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Üç dünya devinden peş peşe dolar kuru tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda ne kadar olacak? Hemen bakın!

Üç dünya devi yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak?

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.

Yarından sonra dolar yükselecek dedi!  Dövizcilerde kuyruklar oluştu! 30 Mart 2024 dolar/TL kuru!

Seçim sonrası doların yükseleceğine daire beklentilerden dolayı vatandaş dövizcilere akın etti. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? 30 Mart 2024 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası az önce resmen açıkladı! Dolar kuru yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası , piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini kapsayan ve merakla beklenen mart ayı anketini yayımladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

Dolar kuru yükselecek mi Haberi

Dolar kuru yükselecek mi

Piyasalar yoğun bir haftayı geride bırakırken peş peşe açıklanan faiz kararları da gündeme bomba gibi düştü. Önce Amerika Merkez Bankası daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararlarını tek tek duyurdu. Merakla beklenen kararlardan sonra dolar kuru tozu dumana kattı.  Dolar endeksi 20 sene aradan sonra ilk defa rekor seviyeye çıktı.

Aktarılan detaylara göre, ABD Merkez Bankası faiz kararını 75 baz artırırken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ise faiz oranları 12 seviyesine düşürdü.

Gelişmiş ülke merkez bankalarının yükselen enflasyonist baskılar karşısında agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri ile resesyon endişeleri derinleşirken söz konusu bu durum küresel çapta dolar talebinin güçlenmesine sebep oldu. 

DOLARDA KIYAMET KOPTU

Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar kuru bu hafta içinde rekor seviyelere imza attı. İlk hamlesini ABD Merkez Bankasının merakla beklenen...