28 / 04 / 2024

dolar ne kadar oldu

dolar ne kadar oldu

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Peki, dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar kaç ne kadar? Bugün dolar kuru kaç TL oldu?

Son dakika dolar kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar?  Dolar düştü mü? İşte 12 Temmuz 2022 dolar kuru..

Dolar yatırımcıları ve doları olan vatandaşlar, son dakika dolar kurunu merakla takip ediyor. Milyonlarca kişi 'Dolar bugün ne kadar?, Dolar yükselecek mi?, Dolar/TL kaç TL?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 12 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

Dolar 6 lira olacak iddiasına İslam Memiş'ten cevap: Eylül-Ekim'e hazırlık yapın!

Dolar BDDK hamlesini aştı. 16,70 seviyelerine kadar düşen dolar yeniden 17 seviyesine yerleşti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Twitter hesabı üzerinden Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel'in "Dolar 6 lira olacak" iddialarına cevap verdi.

İslam Memiş dolar ve altındaki hızlı hareketlerinin gizli nedenini açıkladı! Tarihi rekorun ucu göründü

Dolar yükseliyor altın geriliyor piyasalarda neler oluyor. Dolardaki sert yükselişin ucu nereye varacak, dolar neden bu denli yükselişe geçti, tarihi rekor ne zaman kırılacak. Para piyasası uzmanı İslam Memiş piyasalardaki hareketliliğin nedenlerini ve tarihi rekorun patlayacağı zaman dilimini açıkl

Dolar kurunda son dakika! Dolar ne kadar oldu? İşte dolarda son durum 17 Haziran 2022!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tüm gözler FED'in faiz kararındaydı. Peki açıklanan faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu? 1 dolar ne kadar? İşte dolar kurunda son durum 17 Haziran 2022...

Ünlü ekonomistten şok eden açıklama! Dolar ve altını kimse tutamayacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Haziran ayı faiz toplantısı heyecanla beklenirken, piyasalar da fiyatlanmaya başladı. Borsada büyük satışlar nedeniyle dolayı gerileme yaşanırken, dolar ve altın ise iniş çıkışlarını sürdürüyor. Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, korkutan bu hareketlilik için kritik uyarı

Dolar zincirini kopardı, rekora koşuyor! 1 Dolar ne kadar? İşte 24 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

Merkez Bankası'nın kritik faiz kararını açıklamasına sayılı gün kala dolar kuru,16 lirayı aştı! Dolar kuru, bu rakamla 18 lira rekorunu kırdığı 20 Aralık'tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Dolar düşecek mi? 1 Dolar kaç TL? Dolarda son durum ne? İşte 22 Mayıs 2022 güncel dolar kuru!

Son zamanlarda dolar kuru heyecanla araştırılıyor! Olan da olmayan da dolar yükselecek mi yoksa süşecek mi merak ediyor. Peki, 1 dolar ne kadar? 22 Mayıs 2022 1 dolar kaç TL? İşte tüm detaylar...

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para üzerinde önemli analizler yapan ekonomist Tuna Kaya'dan dolar için şok eden bir açıklama geldi.

Dolarda son durum! İşte 20 Mart 2022 güncel dolar kuru...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra yükselişe geçen döviz kurlarında dalgalanma devam ediyor. Peki yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kuru hafta sonu ne kadar oldu? İşte 20 Mart 2022 dolar kuru...

Dolar Merkez Bankasının faiz kararı sonrası geriledi!

Merkez Bankasının beklentiler doğrultusunda politika faizini değiştirmemesi ve enflasyonda kalıcı düşüş görülene kadar sıkı duruşun "uzun bir süre" devam ettirileceği vurgusunun ardından Türk lirası, diğer para birimler karşısında değer kazanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla uluslararası piyasalarda güne yatay başlamasından sonra 6.9735 seviyelerinde bulunuyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla uluslararası piyasalarda güne düşüşle başlamasından sonra 6,9735 seviyelerinde bulunuyor.

Dolar/TL, 6,97 seviyesinden işlem görüyor!

Dolar/TL, güne düşüşle başlamasından sonra 6,9710'dan işlem görüyor. İşte dolarda son durum...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'e yükseltmesinin ardından döviz kurları dalgalanmaya başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024!

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Dolar yükseliyor! Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Peki Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru...

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

1 dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? 28 Ekim 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıkladı. 500 baz puan artış yapılan kararın ardından faizler yüzde 35'ye yükseldi. Kararın hemen arından dolar kuru düşüşe geçti. Peki bugün dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 28 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

dolar ne kadar oldu Haberi

dolar ne kadar oldu

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Dolar artışa geçerken elinde doları olan vatandaşlar "Dolarımızı bozduralım mı? Dolar kaç TL? Dolar düşecek mi? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne kadar?" gibi sorularınnıtlarını merak ediyor.

13 Ağustos 2022 Dolar - TL kuru ise yatırımcıların ve vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor.Piyasalarda bugün Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolardaki son veriler takip ediliyor.

13 Ağustos 2022 Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi araştırılıyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının duyurulması sonrası dolar yurt içi piyasalarda yükselişe...