26 / 07 / 2024

dolar tl ne olacak

dolar tl ne olacak

ABD'nin en büyük yatırım bankası JP Morgan, Fed'in Mart ayında faiz oranlarını artırmasının ardından doların yükselmeye devam edeceğini belirtti.

Dolar 34 TL'ye merdiven dayadı! Dolar/TL ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 12 Temmuz 2024 döviz kurları

Serbest piyasada dolar/TL kuru bugün bankalararası 33,07 lira seviyesine yükselerek tarihi rekorunun yeniledi.  Dolar/TL ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 12 Temmuz 2024 döviz kurları.

Dolar ne 40 TL ne de 50 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dev banka resmen açıkladı

Dolar/TL kuru yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ise doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dev Banka HSCBC doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

Türk Lirası gün içinde dolar karşısında yüzde 1'ün üzerinde değer kaybetti. Dolar kuru son zamanlardaki düşüş trendinden çıktı ve atağa geçti. Peki serbest piyasada dolar/TL ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 dolar/TL kuru.

Dolarda deprem! Elinde 1 doları bile olan şimdi baksın: 1 dolar ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

ABD Doları, enflasyonun gerilemesi ve Fed'in faiz indirimine gideceği beklentisiyle nisan ayında değer kaybı yaşadı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Dolar tarihi zirvesinin gerisinde! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru

25 Şubat 2024 dolar/TL kuru haftaya tariih zirvenin gerisinde başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru.

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

dolar tl ne olacak Haberi

dolar tl ne olacak

Fed'in sıkılaştırma yanlısı açıklamaları, ABD 10 yıllık Hazine tahvillerinin getirisinin 27 baz puan artarak yüzde 1,7'ye yükselmesine neden oldu.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; dolar, tahvil piyasalarındaki oynaklığın doları yukarı çekeceği beklentisiyle euro karşısında değer kazandı ve bir buçuk yılın zirvesine yaklaştı. Ay başından bu yana yüzde 1,7 yükselen dolar endeksi, Cuma günü 18 ayın zirvesi 97.441'in ardından bu sabah 97.205'te işlem görüyor.

DOLAR ZİRVEYE ULAŞACAK

JP Morgan Kur Strateji Direktörü Daniel Hui, doların yükselmesi için daha alan bulunduğunu belirterek, “Piyasalar hala fiyat keşfi modundalar. Dolar büyük ihtimalle Fed faiz artırımdan 1-2 ay sonra zirveye ulaşacaktır” dedi.

''BEKLENENDEN UZUN SÜRECEK''

Piyasaların Fed’i yakalamaya çalıştığına dikkat çeken ve şu anki döngünün daha önce hiç görülmediğinin altını çizen Hui, “Fed salgından kaynaklanan tedarik sorunları çözüldüğünde fiyat...