05 / 07 / 2024

dolar yükselecek mi 2022

dolar yükselecek mi 2022

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ay sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 

Elinde 1 doları bile olan hemen baksın! Dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika 18 Temmuz 2022 dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve doları olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki dolarda son durum ne? Dolar bugün kaç Türk Lirası? İşte 18 Temmuz 2022 son dakika dolar kuru...

Dolarda son dakika! Kıyıda köşede 1 doları olanlar hemen bu rakamlara bakın! Son dakika dolar kuru 17 Temmuz 2022

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor ve dolar/TL kurundaki son durum merak ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL oldu? 1 dolar kaç lira? İşte 17 Temmuz son dakika dolar kuru...

Doların geleceğine dair flaş tahminler! Doları olanlar aman dikkat!

20 yılın zirvesini gören dolardaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki dolar kurunu neler bekliyor? İşte flaş tahminler...

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı.

Dolar zirveye çıkacak! Tarih verildi!

ABD'nin en büyük yatırım bankası JP Morgan, Fed'in Mart ayında faiz oranlarını artırmasının ardından doların yükselmeye devam edeceğini belirtti.

Dolar yeniden yükselişe geçecek mi?

Ekonomist Atilla Yeşilada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği ekonomi politikalarını değerlendirdi. Yeşilada, dolar kurunun ve enflasyonun artacağını belirtti.

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

Dolar yükselir mi? sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Şimşek, doların uzun vadede dalgalanmaya devam edeceğini ve 40 liraya sıçramasını beklemediklerini açıkladı.

Dev Banka'dan yeni dolar yorumu! Yıl sonunda dolar/TL kurunun geleceği seviye resmen açıklandı! Hazır olun!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? soruları merak edilirken, İngiltere merkezli dev banka HSBC yıl sonu dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı. 

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomistten 'Dolar düşecek mi' sorusuna yanıt geldi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcıların gündeminden düşmezken pek çok kişi de dolar kurunun nereye gideceğini araştırıyor. Peki dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolarlarımızı satalım mı? sorusuna ünlü ekonomistten net yanıt geldi! Dolar yıl sonunda tam tamına bu kadar olacak

Yerel seçimlerin ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti.  Seçim sonrası özellikle döviz tarafından yükseliş bekleyen yatırımcılar ters köşe oldu. Peki dolar yükselecek mi? Dolarlarımızı satalım mı?

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

dolar yükselecek mi 2022 Haberi

dolar yükselecek mi 2022

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer her açıklaması ile sosyal medyanın gündemine de yerleşirken, dolar yatırımcısına da çok önemli uyarılarda bulundu.

Dolar kuru ile ilgili peş peşe çok önemli açıklamalar yapan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını da duyurdu. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 

Karar'ın aktardığı detaylara göre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar yeni aya da yükselişlerle girdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 18,40 seviyelerine kadar dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalarda bomba etkisi yaratacak çok önemli açıklamalar son dakika açıklamaları geldi. Yüksek tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, doların ay sonunda...