03 / 05 / 2024

dolar yükselmeye devam edecek mi

dolar yükselmeye devam edecek mi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Dünya altını konuşuyor: Altın çakıldı, dolar yükseliş trendine son gaz devam ediyor

Bugün altın ve döviz piyasasında hareketlilik kaldığı yerden devam ediyor. Dünya bugün altın fiyatlarını konuşuyor. Ons altın 1826 dolar seviyesinde kadar düşerken dolar yükselmeye devam ediyor.

Altın ve dolar aniden düştü... Neler oluyor?

Sabah saatlerinde dolar kuru 15 lira sınırına yaklaşmış, altının onsu ise 1979 dolardan işlem görürken piyasalarda bir anda hareketlilik yaşandı. Dolar ve altın şu dakikalarda aşağı yönlü hareket sergiliyor. Altın ve dolar neden düşüyor? İşte son dakika gelişmeleri...

Doların yükselmesi konut alıcısını üzdü!

Ocak 2013-Ağustos 2014 tarihleri arasında parasını konuta yatıran Türkiye genelinde yüzde 17,85 getiri elde ederken, dolar yatırımcısının aynı süredeki getirisi yüzde 22,14 oldu...

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!

Geçtiğimiz hafta jeopolitik risklerin azalmasıyla dolar değer kaybetti. İran İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar yükselmeye başladı. Peki dolar/TL bugün kaç TL? 23 Nisan 2024 dolar ne kadar? Dolar endeksinde yön nasıl olacak?

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

Dolar füze gibi geliyor! Doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kuru seçim sonrasında, diğer seçim sonrası gibi olmasa da yükselmeye devam ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda ne olur? 

Doların yönü belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi!

Dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru tarihi seviyelere yükseldi. Doları bile adam Selçuk Geçer, dolardaki yükselişi değerlendirerek geleceği net seviyeyi açıkladı.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Dolar 31,32 TL oldu! Yükseliş devam edecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine devam ediyor. 27 Şubat 2024 Salı günü dolar kuru 31,32 lira ile rekor tazeledi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?

Dolarda yeni zirve! Dolar yatırımcıları dikkat! 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL sınırına kadar dayanmıştı. Peki Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

dolar yükselmeye devam edecek mi Haberi

dolar yükselmeye devam edecek mi

Döviz kurlarında yaşanan yükseliş yatırımcılarına büyük fırsat sunuyor. Dolar kurunun şu anda 17,25 seviyesine yükselmesi güçlü bir direnç seviyesi olarak görülüyor. Memiş, şu anda 17 seviyeleri konuşurken ilerleyen günlerde 18 lira seviyeleri konuşabileceğimizi söyledi. 

 

ELİNDE DOLAR VE ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Elinde altın ve doları olan yatırımcılar için İslam Memiş şu püf noktalara değindi: ''İki tür yatırmcı var benim yol arkadaşlarım ve bir de kendi bildiğini yapan var! Mesela benim şu an elimde dolarım var. 16.40- 16.80 bandı riskli. Aşağı bir eğilim olabilir. Bunu da TL üzerinden değil dolar karşısında en çok ne kaybetmişse onunla parite üzerinden takas ederek bir noktada açıkta kalmayarak önümüzdeki haftalar üzerinde kendini sorumuş oluyor.Haziran ayında tekrar bu yükselişlerin devam edeceğini ön görüyorum.''

Piyasa Uzmanı İslam...