06 / 05 / 2024

dolar/tl bugün

dolar/tl bugün

Milyonların heyecanla beklediği Fed'in faiz kararı açıklandı. Fed'in faiz kararından sonra gözler dolar döviz piyasasına çevrildi. Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar düştü mü yükseldi mi? İşte 5 Mayıs 2022 dolar kuru...

Dolar/TL 29 Nisan 2022 kaç lira? Dolar alış satış fiyatı ne kadar? Analistlerden gelen dolar yorumları...

Dolar/TL milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar fiyatları yükselmeye devam ederken bugün sabit kaldı. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? Analistlerden gelen dolar yorumları neler? İşte 29 Nisan 2022 dolar/tl kuru...

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!

Geçtiğimiz hafta jeopolitik risklerin azalmasıyla dolar değer kaybetti. İran İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar yükselmeye başladı. Peki dolar/TL bugün kaç TL? 23 Nisan 2024 dolar ne kadar? Dolar endeksinde yön nasıl olacak?

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

dolar/tl bugün Haberi

dolar/tl bugün

Elinde doları olanlar veya dolar almak isteyen vatandaşlar döviz piyasasını yakından takip ediyor. Vatandaşlar ayar öncesinden bugünü bekliyordu. Fed'in fazş kararının heyecanla bekleyen vatandaşlar dolar piyasasının ne olacağını merak ediyordu.

Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar düştü mü, yükseldi mi? İşte 5 Mayıs 2022 dolar kuru...

FED FAİZ SONRASI DOLARDA SON DAKİKA

2022 yılının üçüncü FED faiz kararı açıklandı. İki gün boyunca devam eden Mayıs 2022 FED toplantısı sonrası dünyanın kilitlendiği Fed faiz kararı ve açıklaması belli oldu. Fed politika faizini 50 baz puan artırdı.  Dolar kuru dün, güne yükselişle başlamasının ardından 14,84 seviyelerinden işlem gördü. 

Dolar kuru bugün uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar/TL güne yüzde 0,58 düşüşle başladı. Dolar/TL alış fiyatı bugün 14,72 lira, satış fiyatı ise 14,821 liadan işlem görüyor.