05 / 05 / 2024

Dome Mimarlık ortaklıkları

Dome Mimarlık ortaklıkları

Dome Mimarlık, dünya arenasına çıkıyor. Türkiye' nin mimarlıktaki bilgi birikimini dünya arenasında değerlendirmek isteyen Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak...

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Gökmavi Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökmavi Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Taahhüt Limited Şirketi, Seda Özgür ve Şefik Umut Şendur ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Akça Sokak'ta kuruldu.

Metric Mimarlık İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metric Mimarlık İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Gelal ve Bayraktar Arman Sipahi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, Engin Acıtan ve Abdurrahman Borçsuz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz İnce ve Cafer Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmur Kamiş ve Damla Toy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Ademyavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nde kuruldu.

Ikra Mimarlık Hizmetleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ikra Mimarlık Hizmetleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Sert ve Nedim Doğdu ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Pendik, Esenler Mahallesi'nde kuruldu.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Rosso Mimarlık, Mersin evlerini tasarlıyor!

Geçtiğimiz yıl sonunda kurulan Rosso Mimarlık, Mersin'e tasarım ruhu getirdi. Rosso Mimarlık Ortağı Mimar Sevgi Demir, mutfak ve banyo dolabı başta olmak üzere tezgâh, ankastre gibi tamamlayıcı ürünlerin tasarımım ve montajım yaptıklarını aktardı.

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

DS Proje Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DS Proje Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahadır Bozkurt, Serpil Bozkurt, Serkan Erdem, Deniz Çınar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Dome Mimarlık ortaklıkları Haberi

Dome Mimarlık ortaklıkları

Dome Mimarlık, dünya arenasına çıkıyor Türkiye'nin mimarlıktaki bilgi birikimini dünya arenasında değerlendirmek isteyen Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak. Bu konu üzerinde çok çalışan Dome Partners'ın kurucu ortağı Murat Yılmaz, geliştirdikleri sistem ile bu zamana kadar yaşanan döngüyü kırarak bilgi birikimi ihraç etmek istiyor. İşin püf noktasını "hedef ülkede bir partner ile ortak hareket etmek" olarak özetleyen Yılmaz, yerel olunduğu takdirde işlerin süreklilik kazandığının altını çiziyor. Dome'nin bir başka hedefi ise on yıl sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde şirket satın almak.


Dünya...