06 / 07 / 2024

Donat Turizm nerede

Donat Turizm nerede

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donat tarafından kuruldu.

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile  Fevzi Donat ve Tolunay Donat ortaklığı ile kuruldu. 

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi açıldı!

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

Central Park İstanbul nerede?

Satışların yakın zamanda başlaması planlanan Central Park İstanbul'da 5 blok yer alıyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. Peki Central Park İstanbul nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

Vadi Marmara Residence nerede?

Vadi Marmara Residence 12 katlı tek blok halinde yükselecek. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Vadi Marmara Residence nerede?

Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Projesi'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Ön talep toplayan proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Donat Turizm nerede Haberi

Donat Turizm nerede

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi konusu:
Otelcilik ve turizm işkolunu ilgilendiren konularda faaliyetlerde bulunmak ve yatırımlar yapmak yurt içinde ve yurt dışında her türlü konaklama tesisleri otel motel pansiyon tatil köyleri plaj eğlence yerleri spor ve dinlenme tesisleri ile benzerlerini kurmak işletmek kiralamak ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi adres: Küçük Ayasofya Mah.Aksakal Sk. N.3/1...