29 / 04 / 2024

dönem dizileri plato

dönem dizileri plato

Çarpık kentleşme nedeniyle sinema sektöründe dönem filmlerinin çekilmemesinden yakınan yönetmen ve yapımcılar, filmlerini artık platolarda çekiyor...

Akmerkez GYO ara dönem finansal bildirisini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO ara dönem finansal bildirisini yayınladı.

Akmerkez GYO 2016 yılı net dönem karını açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 yılı net dönem karını açıkladı. Şirket, Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ hükümlerini yayınladı.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başladı!

İnşaat sektörü yeni düzenlemelerle birlikte desteklenmeye devam ediyor. Gayrimenkul sertifikalarının uygulamaya başlanmasıyla birlikte sektörde yeni bir dönem başlıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı.

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Ümit Çevikbaş: Konut almak için en uygun dönem!

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Rönesans Holding 4. Dönem kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilin 4. Dönem kupon ödemesini gerçekletirdi.

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

dönem dizileri plato Haberi

dönem dizileri plato
Televizyonda yayınlanan dizilerde her sezon mutlaka bir dönem dizisi yer alıyor. Dönem dizisi çeken yönetmenlerin en çok zorlandığı nokta, mekan bulma konusu. Eski mahallerin artık olmadığını belirten yönetmenler, artık dizilerini platolarda çekiyorlar. Çarpık kentleşmenin, sinemaya zarar verdiğini savunan Yapımcı Birol Güven, şehir görüntüsünün çok kötü olduğunu belirtti. Yapımcı Abdullah Oğuz ise eski binaların artık olmadığı ifade...