05 / 05 / 2024

Dönkasan şirketi nerede

Dönkasan şirketi nerede

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abolfazl Mohammadırana, Hüseyin Barımanı ve Khosrou Bagherıdınanı ortaklığında kuruldu.

Konut kredisi faizlerinin desteklenmesiyle sektör hareketlenecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tuğrul Belli, bugünkü köşesinde faiz oranlarının düşürülmesini kaleme aldı. İşte Tuğrul Belli'nin 'Faizleri düşürtüyoruz, nerede yatırımlar' başlıklı yazısı...

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Ekminteriors İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekminteriors İnşaat Ve Dış Ticaret Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ramı Kaıem, Nour Aldowajy, Lın  Albıtar ve Esad Alkayyem tarafından kuruldu.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Hilas Group İnşaat Sanayi Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Hilas Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da kuruldu.

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Bekler tarafından kuruldu.

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bouchra Nebba tarafından kuruldu.

Dönkasan şirketi nerede Haberi

Dönkasan şirketi nerede

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda, Ümit Özkan, Bület Koru ve Atiye Süheyla Tuğtekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır: A.1 Her türlü ambalaj ve ambalaj atıkları ile her türlü kağıt, karton, plastik, metal, cam, v.b. malzemeleri ve bu cinslere ait üretim fazlası ve üretim artıklarını almak, taşımak, balyalamak, paketlemek, depolamak ve bu konularda fason işi yapmak veya yaptırmak, pazarlama işlerini yapmak ve satmak, A.2 Her türlü hurdanın distribütörlük, temsilcilik, acentalık, komisyonculuk, münhasır bayilik ve fason işlerini yapmak veya yaptırmak...