05 / 05 / 2024

dönüşüm yıldırım

dönüşüm yıldırım

Bursa'nm merkez Yıldırım ilçesinde Başbakan Erdoğan'ın temelini attığı kentsel dönüşüm projesine TMMOB'a bağlı meslek odaları tepki gösterdİ.TMMOB'a bağlı meslek odalarının tamamı proje aleyhinde birleşti...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

Bu evin dekorasyonu 72 yıldır aynı!

Kanadalı bir kadın, 72 yıldır hiçbir komşusunun görmediği Toronto’nun Bloor West Village bölgesindeki evini satınca evin içi görenleri çok şaşırttı..

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım Yiğitler'de dönüşüm için ilk adım atıldı!

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ‘Yiğitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’ projesi için ilk adım atıldı.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi 2018'de teslim edilecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

dönüşüm yıldırım Haberi

dönüşüm yıldırım
Bursa'nm merkez Yıldırım ilçesinde Başbakan Erdoğan'ın temelini attığı kentsel dönüşüm projesine TMMOB'a bağlı meslek odaları tepki gösterdi. Depremi bahane ederek kamu rantının sermayeye peşkeş çekildiğini iddia eden oda temsilcileri, projenin bir an evvel durdurulmasını talep etti.Yıldırım'daki kentsel dönüşümün temeli atıldı, ancak tartışmalar hâlâ bitmedi. TMMOB'a bağlı meslek odalarının tamamı proje aleyhinde birleşti. Daha önce Şehir Plancıları Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası'nın yargıya taşıdığı projeler diğer odalardan da veto yedi.
Kent değil rant projesi Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde düzenlenen basın toplantısında akademik odaların tamamı projeye karşı olduklarını açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını alarak 7 mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesinin rezerv alanı adı altında imara açılmasına tepki gösteren akademik oda temsilcileri adına açıklamayı TMMOB 11 Koordinasyon Kumlu Sekreteri Fikri Düşünceli...