01 / 05 / 2024

dorak holding halka açılıyor

dorak holding halka açılıyor

Kapadokya ve İstanbul'da bulunan iki oteli için Wyndham Hotel Group ile marka kullanım anlaşması yapan Dorak Holding'in Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, holdingi 2018 yılında halka açmayı planladıklarını söyledi.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrupakent GYO’nun halka arz başvurusu resmen onaylandı! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Artaş Holding’in iştiraki olan Avrupakent GYO resmen halka açılıyor. Halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım önderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Nurol Holding 1 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol Holding tarafından 1 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi ve eki yayınlandı.

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Tekfen Holding'te görev değişimi!

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Nurol Holding 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesini yayınladı!

Nurol Holding tarafından 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınlandı...

dorak holding halka açılıyor Haberi

dorak holding halka açılıyor

Kapadokya ve İstanbul'da bulunan iki oteli için Wyndham Hotel Group ile marka kullanım anlaşması yapan Dorak Holding'in Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, holdingi 2018 yılında halka açmayı planladıklarını söyledi.


Wyndham Hotel Group ile yapılan marka kullanım anlaşmasının tanıtım toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cevizci, "2020 yılında Türkiye genelinde toplam 20 otele

ulaşmayı planlıyoruz" dedi.


Anlaşma çerçevesinde Dorak Holding, İstanbul ve Kapadokya'daki iki otelinde 18 yıllığına Wyndham ve Ramada markalarını kullanacak.


Şu anda Kapadokya'da yedi otelleri bulunduğunu, İstanbul'da ve Kuşadası'nda da birer otelleri olduğunu kaydeden Cevizci, "Şu anda otellerimizdeki oda sayımız 1,200. Kısa zamanda bukapasiteyi 1,000 adet daha artıracağız. Pamukkale'de bir otel açmayı planlıyoruz. Bu yıl sonunda çalışan sayımız de 3,000'e çıkacak"...